×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

از خیلی قدیم عرب ها به عقب ماندگی در علم شهرت داشتند، حالا بعد از ورود ناخودآگاه تکنولوژی به کشورشان بالاخره در سیر زمان در جریان پیشرفت علوم قرار گرفته اند،

ولی اگر آن نفت را نداشتند و درآمدهای حج برای آنها نمی آمد از گرسنگی می مردند، منتها حالا نه تنها از گرسنگی نمی می رند که با آن همه پول علم را هم در زنجیر ثروت خود کشیدند! از آنها که اینگونه کارها بعید نیست! از بنیاد جایزه نوبل بعید است که چور معتبر ترین جایزه علمی جهان را به پول عرب ها بخشید؟
قضیه از این قرار است که عربستان بالاترین هزینه را خرج می‌کند، اما در مباحث علمی با ما فاصله بسیار زیادی دارد و ۱۰ جایزه نوبل را مانند دوپینگ تقلبی با پول آورده است.

تحریم‌ها الطاف خفیفه الهی بود که موجب شد جوانان ایران با اتکا به توان خود پیشرفت‌های علمی داشته باشند اما کشوری مانند عربستان ۱۰ جایزه نوبل را با پول خریده است.
دکتر نادری منش معاون اموزش وزارت علوم تحقیقات و فناوری امروز در دیدار اعضای شورای عالی گسترش وزارت آموزش عالی با آیت الله مقتدایی که در دفتر مدیر حوزه در قم برگزار شد، گفت: شورای عالی گسترش، عالی ترین شورا برای صدور مجوز ها و رشته های دانشگاهی کشور است.

وی با بیان این که اولین جلسه خارج از پایتخت این شورا در سال گذشته در مشهد مقدس برگزار شد افزود: به لحاظ اهمیت جامعه المصطفی و نشر برون مرزی این نهاد و عنایتی که مقام معظم رهبری به آن دارند جلسه دوم امروز در قم برگزار شد.

معاون وزیر علوم با بیان این که امروز حوزه های علمیه به حق پرچمدار نشر علوم علوی است اظهار داشت: در دو سال اخیر تفاهم‌نامه‌‌های خوبی در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی بین وزارت علوم و حوزه منعقد شده است که می‌تواند در اسلامی سازی علوم در دانشگاه‌ها بسیار موثر باشد.

وی با بیان این که اگر ما بخواهیم مرجع علمی در دنیا باشیم باید حوزه و دانشگاه به هم وصل باشد، خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دانش در کشور رشد خوبی داشته است و مهمترین مدعای ما بیانات مقام معظم رهبری است که در ابتدای سال ابراز رضایت از این رشد علمی کردند .

نادری منش با اشاره به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی گفت: بعد از تحریم‌ها توان خفته ملت خود را نشان داد.

وی افزود: تحریم ها الطاف خفیفه الهی بود که موجب شد پیشرفت‌ها بدون هزینه انجام شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: عربستان بالاترین هزینه را خرج می‌کند، اما در مباحث علمی با ما فاصله بسیار زیادی دارد و ۱۰ جایزه نوبل را مانند دوپینگ تقلبی با پول آورده است.

وی یادآور شد: امروز رقبای ما در منطقه پیشرفت‌های ما را پذیرفته‌اند و به شدت می‌خواهند با ما ارتباط و تعامل علمی داشته باشند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false