×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

با عنایت به ماده ۱۰ قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و مواد ۱۱ و ۱۲ دستورالعمل اجرایی قانون مذکور، و با توجه به رسالت آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور،وظیفه توسعه مهارت آموزی در بحث مشاغل خانگی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور سپرده شده است.

سید علی موسوی اظهار داشت: در این راستا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اقدام به برگزاری جلساتی با حضور نهادهای ذیربط نمود که از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه می توان به بازنگری و پایش ۱۲۱ حرفه دارای استاندارد و ۳۵ حرفه به صورت بخشی از استاندارد اشاره نمود.
وی افزود: همچنین ۲۶ حرفه که عناوینی نامفهوم داشت طی برگزاری جلسات متعدد ضمن بررسی ۳ عنوان به ستاد مذکور جهت حذف عودت داده شد، و سایر عناوین پس از مطابقت با استانداردهای مرتبط به تعداد ۴۴ حرفه دارای استاندارد تبدیل گردید.
سید علی موسوی بیان داشت: در انتهای سال با ارائه پیشنهادات جدید از سوی دستگاه های اجرایی تعداد رشته های مشاغل خانگی از ۲۱۴ به ۳۰۴ حرفه افزایش یافت که این دفتر درحال بررسی استانداردهای مرتبط با ۳۰۴ حرفه مذکور می باشد و پس از نهایی شدن در پورتال سازمان بارگذاری خواهد شد.
مدیر کل دفتر امورآموزش روستایی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: در سال ۱۳۹۰ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در زمینه گسترش و بسط مشاغل خانگی اقدام به عقد تفاهم نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) نموده است.
سید علی موسوی از تشکیل کمیته راهبردی آموزش مشاغل خانگی خبر داد و افزود: از جمله اقدامات کمیته مذکور، می توان از بررسی الگوی آموزش از راه دور، طراحی شده توسط دفتر امور آموزش روستایی نام برد که این الگو فرصت برابر آموزشی جهت کلیه متقاضیان مشاغل خانگی را فراهم می سازد.
وی بیان داشت: یکی از ابزارهای آموزش از راه دور، تهیه فیلم آموزشی است که با استفاده از تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا در مرکز تربیت مربی در حال تهیه و تکمیل می باشد.
سید علی موسوی گفت: همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در خصوص تهیه فیلم آموزشی طی جلسه ای در مرکز تربیت مربی به صورت رسمی آغاز گردید و در این جلسه مقرر شد، سازمان میراث فرهنگی برای ۷۶ رشته از رشته های مشاغل خانگی به تهیه فیلم اقدام نماید و تاکنون ۲۰ فیلم آموزشی با موضوع آموزش خیاطی، گلسازی، گلیم بافی، تکه دوزی و شلوار دوز زنانه تهیه شده است.
مدیر کل دفتر امورآموزش روستایی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از اقدام سازمان برای تهیه محتوای آموزش مجازی برای ۱۸رشته از حرفه های مشاغل خانگی از جمله: پرورش دهنده ماهیان آکواریومی و تزیینی، پرورش دهنده قارچ دکمه ای و صدفی، گلدوزی، سرمه دوزی، قلاب بافی، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و چهل تکه دوزی خبر داد.
سید علی موسوی در خصوص تعداد دوره های آموزشی اجرا شده در زمینه مشاغل خانگی بیان داشت: دوره های آموزشی اجرا شده بالغ بر ۴ هزار دوره می باشد و بیشترین فراوانی رشته های اجرا شده در استان ها مربوط به رشته های راسته دوز، نازک دوز زنانه، تعمیر کار تلفن همراه، کیف دوز و… می باشد، که نزدیک به ۹۰ درصد آن ها سهم بانوان بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به اقدامات صورت پذیرفته در کمیته فنی ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی تعداد حرفه های تصویب شده از ۲۱۴ به ۳۰۵ حرفه افزایش یافته است و آمارمجوزهای صادره بر اساس آمار ارائه شده توسط استان ها حدود ۸۸ هزار و ۲۴۳ مجوز می باشد.
وی خاطر نشان کرد: از جمله اقدامات بارزی که با همکاری استان گیلان صورت پذیرفته است٬ تهیه دفترچه دوره های آموزش مشاغل خانگی بوده است که در اختیار متقاضیان آموزش مشاغل خانگی قرار گرفته است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false