×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

رییس شورای فنی صنایع دستی آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم فعالیت در زمینه بسته بندی، اظهار داشت: کارگاه های صنایع دستی استان به سمت توسعه صنعت بسته بندی سوق داده می شوند.

مهندس تراب محمدی در حاشیه بازدید از  کارگاه آموزشی نمایشگاه سفال تبریز افزود: با وجود آنکه بسته بندی در دنیا در زمینه تمام کالاهای تولیدی حرف اول را می زند، متاسفانه ما در کشورمان و به خصوص در آذربایجان شرقی در این صنعت مشکلات بسیاری داریم.
وی با بیان اینکه در صنعت بسته بندی کم کاری شده، خاطرنشان کرد: به شرط جا افتادن و راه افتادن این صنعت در استان می توانیم یک سفال زیبا را به جای ۱۰۰ هزار تومان به قیمت اصلی آن و مبلغ یک میلیون تومان عرضه و صادر کنیم.
محمدی تصریح کرد: سفال تولیدی آذربایجان شرقی که بسیار خلاقانه و منحصر بفرد تولید می شود، با عرضه در داخل ظرف و بسته ای که شایسته این هنر نیست، قابلیت و بسیاری از ویژگی های خود را برای عرضه مناسب از دست می دهد.
وی با تاکید بر اینکه صنایع دستی و به ویژه آثار سفالی آذربایجان شرقی توانایی بالایی در تسلط بر بازارهای خارجی و صادرات دارند، گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برای سال جاری همت و تلاش ویژه ای را برای توسعه صنعت بسته بندی آثار تولیدی ارزشمند هنرمندان اجرا خواهد کرد.
رئیس شورای فنی صنایع دستی استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم کاربردی کردن هنرهای دستی به ویژه سفال، اظهار داشت: صنایع دستی را باید از جنبه تزئینی صرف خارج شده و وارد زندگی مردم شود.
محمدی با بیان اینکه صنایع دستی باید از دکورها بیرون بیاید، افزود: چندین سال است که هنرهایی مانند سفال، ورنی و شیشه ها جای خود را در تزئین خانه ها یافته اند و لازم است این آثار را به صورت کاربردی تر وارد زندگی مردم کنیم.
وی یادآور شد: سفال هنری است که از هزاران سال پیش و همزمان با همان دوره های ابتدایی تمدن بشری با ایرانیان بوده و از آنها برای صرف موارد خوراکی و نوشیدنی استفاده می کرده اند، که اکنون هم می توان با طراحی ها و شکل بخشی های مناسب آنها را به صورت ظروف بهداشتی قابل استفاده روانه سفره های خانواده های ایرانی کرد.
رئیس شورای فنی صنایع دستی استان با تاکید بر لزوم ورود بیش از پیش هنرآموختگان رشته های صنایع دستی به ویژه سفال به بازار کار گفت: زمینه های لازم برای آموزش گسترده و ارائه تسهیلات ویژه در آذربایجان شرقی فراهم شده و از هنرجویان انتظار داریم با اشتغال در این رشته ها به توسعه عرضه صنایع دستی استان یاری رسانند.
محمدی با اشاره به نمایشگاه آثار سفالی هنرمندان استان، یادآور شد: خانه پروین اعتصامی در اوخر سال ۹۰ مرمت و بازسازی شده و آماده برپایی نمایشگاه های رشته های مختلف صنایع دستی است که انتظار داریم هنرمندان، به ویژه بانوان هنرمند استان از این شرایط فراهم شده برای نمایش هنر خود به خوبی بهره مند شوند.
وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه سفال آثار راه یافته هنرمندان آذربایجان شرقی به دهمین دو سالانه سفال معاصر ایران،  از روز ۱۰ الی ۲۱ اردیبهشت و از ساعت ۹ صبح الی ۵  عصر در خانه پروین اعتصامی واقع در تبریز، خیابان فارابی، پایین تر از باغ صائب تبریزی، کوچه پروین اعتصامی آماده بازدید علاقه مندان خواهد بود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false