true
فرماندار شهرستان بستان آباد گفت: ساماندهی کشتارگاههای سنتی و تبدیل آنها به صنعتی در این شهرستان ضروری است.
متنالیاس گلمحمد زاده در جلسه شورای هماهنگی روسای ستادی و شبکه های دامپزشکی شهرستانهای استان آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت های تولید دام و طیور در این شهرستان، افزود: با وجود واحدهای تولیدی دامی و طیور متاسفانه کشتارگاه صنعتی در بستان آباد وجود ندارد.
وی گفت: کشتارگاه دام موجود دراین شهرستان به صورت سنتی بوده و این امرباعث عواقب منفی و بهداشتی در شهرستان می شود.
فرماندار بستان آباد اظهار کرد: باید با جذب سرمایه گذار و بسترسازی برای ایجاد کشتارگاه صنعتی و ساماندهی کشتارگاههای سنتی، پل ارتباطی بهداشت، نظارت و بالا بردن ضریب امنیت غذایی در شهرستان برقرار شود.
وی با اشاره به نقش موثر و تاثیرگذار دامپزشکی در امر اقتصاد گفت: دامپزشکی از ارگانهای مهم و تاثیرگذار در اقتصاد روستایی است و باید با برنامه ریزی دقیق و با اجرای طرح های مناسب در استان به راحتی در دسترس دامداران قرار گیرد.
گلمحمدزاده توسعه مراکز خصوصی دامپزشکی و آزمایشگاه های تخصصی و داروخانه ها و استفاده از تحصیل کردگان بیکار در بخش دام و طیور را از نیازهای اصلی روستاهای شهرستان عنوان کرد.
وی با اشاره به توجه ویژه دولت در ایجاد اشتغال برای جوانان در بخش کشاورزی و دامداری گفت: با استفاده از ظرفیت های این شهرستان در سال جاری شاهد رونق اشتغال در بخش کشاورزی و دامداری خواهیم بود.
true
false
false
false