×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

توسعه فناوری اطلاعات در دنیای امروزیکی از نیازهای اساسی تمامی کشورهاست.
مشاور اجرایی طرح سند توسعه فناوری استان کردستان، توسعه فناوری اطلاعات در دنیای امروز را یکی از نیازهای اساسی کشورها دانست.

وی گفت: با توجه به نیازهای امروز بشر به تکنولوژی و فناوری توسعه این مقوله نیاز اساسی است.
علی ناصری با اشاره به اینکه دنیای امروز به سوی ارائه خدمات از طریق ابزارهای الکترونیکی حرکت می کند گفت: متاسفانه کشور ما از لحاظ استفاده از تکنولوژی روز از کشورهای پیشرفته عقب است.
وی با اشاره به اینکه توسعه فناوری در کشور تناسبی با دنیا ندارد، اظهار داشت: این توسعه باید سریعتر اتفاقا بیافتد تا به میانگین کشورهای پیشرفته برسیم.
وی به سه شاخص مهم در ارزیابی کشورها در رده بندی فناوری اشاره کرد و گفت: شاخص سنجش وب سایت ها، زیر ساخت های ارتباطی و شاخص نیروی انسانی سه شاخص مهم در ارزیابی وضعیت کشورها از لحاظ فناوری است.
وی رتبه ایران از بین ۱۸۰ کشور جهان از نظر فناوری را ۱۰۸ اعلام کرد و گفت: کشور ما دارای نیروی انسانی آگاه، باسواد و متخصص است و این ظرفیت بسیار خوبی در زمینه توسعه فناوری است.
وی فناوری اطلاعات را منجر به تسریع در توسعه همه جانبه کشور دانست و گفت: اگر در حوزه کاداستر به عنوان یک تکنولوژی روز دنیا بهتر عمل می شد و این طرح در سطح کشور به مرحله اجرا در می آمد شاهد زمین خواری در کشور نبودیم.
وی توسعه فناوری در کشور را نیازمند یک عزم جمعی دانست و گفت: تمام مسوولان باید در این جهت تلاش کنند.
وی توسعه فناوری را منجر به حذف کارهای زاید در دستگاه های اجرایی و همچنین افزایش سطح کیفیت خدمات ارائه شده دانست.
مشاور اجرایی طرح سند توسعه فناوری استان کردستان اجرای طرح توسعه فناوری در استان را با توجه به موقعیت آن مناسب ذکر کرد و گفت: استان کردستان نیروی انسانی جوان تحصیل کرده زیادی دارد که این مزیت بسیار خوبی در حوزه توسعه فناوری اطلاعات برای این استان است.
ناصری با اشاره به اینکه در تدوین این طرح نقاط ضعف کشوری و استان کردستان کاملا دیده شده است، گفت: اکنون در جهت رفع این نقاط ضعف تلاش می کنیم.
وی افق این طرح برای استان کردستان را این گونه تشریح کرد که تا سال ۱۴۰۴ براساس این سند باید استان شبکه ای و هوشمند شود و خدمات در حوزه های آموزش و سلامت براساس فناوری اطلاعات امکان پذیر شود.
وی اظهار داشت: در این سند تکلیف تمام دستگاه ها مشخص شده و وظایف هر دستگاه به تفکیک اعلام شده است.
وی گفت: این سند را با برنامه پنج ساله توسعه و چشم انداز ۲۰ ساله تطبیق داده ایم و براین اساس سند را تدوین می کنیم.
وی تاکید کرد تحول اداری در کشور بدون فناوری اطلاعات امکانپذیر نیست و باید دستگاه های اجرایی جایگاه ویژه ای برای این مقوله باز کنند.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در ادامه این جلسه خواستار به روز رسانی اطلاعات مربوط به وضعیت فناوری اطلاعات استان شد و گفت: وضعیت فناوری اطلاعات دستگاه های اجرایی استان باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد.
ارسلان ازهاری همچنین تصویب این سند را منوط به بررسی کامل این سند در کارگروه تخصصی پژوهش و فناروی شد و گفت: پس از بررسی سند در این کارگروه طرح به تصویب می رسد.
همچنین در این جلسه طرح سرمایه گذاری شرکت کیا پرواز نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false