×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

نماینده مردم مشهد و کلات با انتقاد از نحوه اجرای قانون بانکداری بدون ربا گفت: متاسفانه اجرای نامناسب این قانون جای این سوال را گذاشته است که بانکداری بدون ربا پس از ۲۹ سال اجرا برای اقتصاد کشور چه کرد.

محمدحسین حسین زاده بحرینی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۲۳ خرداد) سوالات خود را مربوط به مدیر کل بانک مرکزی دانست و گفت: آنچه که به عنوان بانکداری اسلامی یا به تصریح نام قانونی آن قانون بانکداری بدون ربا نامیده می شود مطالبه کل مردم جامعه است.
نماینده مردم مشهد و کلات با بیان این که قانون بانکداری بدون ربا فقط مطالبه متدینین جامعه نیست افزود: متاسفانه تصور این است که این قانون فقط درخواست متدینین جامعه است.
وی ادامه داد: قانون بانکداری بدون ربا حدود ۲۹ سال است در حال اجراست و سوال اینجاست که توقع همه جامعه برای اجرایی شدن این قانون چقدر واقعا اجرایی شده است.
حسین زاده بحرینی با بیان این که سوال اصحاب کسب و کار و تولیدکنندگان جامعه این است که این قانون در این ۲۹ سال برای اقتصاد ایران چه کرده است, اضافه کرد: مطالعات من نشان می دهد که اصل قانون بانکداری بدون ربا یک قانون مترقی است که اگر امروز این قانون به مراجع عظام تقلید عرضه کنیم هیچ ایراد فقهی از آن نخواهند گرفت.
وی ادامه داد: اما همین قانونی که مبنای دقیق فقهی دارد به دلیل اجرای نامناسب هم متدینین جامعه را آزرده کرده و هم این شبهه را در جامعه دامن زده است که بانک جمهوری اسلامی به یک بانک ربوی تبدیل شده است.
نماینده مردم مشهد و کلات با بیان این که متاسفانه اجرای نادرست این قانون اقتصاد کشور ما را فلج کرده است خطاب به رئیس بانک مرکزی گفت: امروز در دنیا دو سیستم بانکداری مطرح است و بانکداری اسلامی شباهت بیشتری به سیستم بانکداری یونیورسال دارد.
وی ادامه داد: متاسفانه آنچه در اقتصاد ما اتفاق افتاده است این است که ما یک قانون فقهی خوب و درست را در جامعه مطرح و به تصویب رسانده ایم و شورای نگهبان آن را تصویب کرده اما این قانون به دلیل سیستم عملیاتی نامناسب مروج ربا در جامعه ما شده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false