×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

رییس سابق هیات مدیره سندیکای برق گفت: در حالی که یک دهه قبل در بحث انرژی های نو ایران از ترکیه جلوتر بود، امروز در این زمینه از کشور همسایه عقب افتاده ایم.

محمد پارسا، رییس سابق هیات مدیره سندیکای برق با بیان این مطلب اظهار داشت: در حال حاضر ترکیه اقدامات وسیعی برای توسعه انرژی های تجدید پذیر در این کشور انجام داده است.
وی در پاسخ به سئوالی درباره تاثیر عضویت ایران در آژانس بین المللی انرژی تجدیدپذیر، گفت: انرژی های تجدید پذیر در آتیه ایران و سایر کشورهای جهان بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
پارسا خاطر نشان ساخت: اگر چین و آمریکا پیمان کیوتو را بپذیرند، تمامی کشورها ناگزیر خواهند بود تا برای سوخت هایی که مونواکسید کربن تولید می کنند، عوارض پرداخت کنند.
وی گفت: هدف از این سیاستگذاری در مجامع بین المللی خروج محیط زیست از فاجعه های زیست محیطی فعلی است.
رییس سابق هیات مدیره سندیکای برق تصریح کرد: با پرداخت وجه برای سوخت های تولیدکننده مونواکسید کربن، هزینه تمام شده تولید انرژی با استفاده از سوخت های فسیلی بالا رفته و در چنین شرایطی انرژی های تجدید پذیر قابل رقابت با سایر انواع انرژی خواهند شد.
وی بیان داشت: در دنیای آینده کشورها باید یا با استفاده از انرژی هسته ای و یا انرژی های تجدیدپذیر نیازهای خود را تامین کنند و با انرژی فسیلی نمی توان برق تولید کرد.
پارسا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عقب بودن ایران از برنامه های هسته ای تدوین شده در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: قرار بود ایران ۲۰ هزار مگاوات برق از انرژی هسته ای تولید کند اما در حال حاضر فقط ۱۰۰۰ مگاوات برق با این روش تولید می شود.
وی اضافه کرد: تولید برق از انرژی های تجدید پذیر در ایران بسیار کم است.
رییس سابق هیات مدیره سندیکای برق اذعان داشت: در بسیاری از کشورها برای انرژی های تجدیدپذیر وزارتخانه تشکیل شده و برنامه ریزی مدونی برای این بخش انجام شده است.
وی گفت: حتی کشورهایی که به تازگی وارد چرخه تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر شده اند برنامه ریزی مناسبی برای تامین ۲۰ درصد از نیازهای خود با استفاده از این انرژی ها، انجام داده اند.
پارسا اظهار امیدواری کرد: در داخل ایران دقت و حمایت از انرژی های نو بیشتر شود.
وی برنامه های حمایتی دولت از انرژی های نو در شرایط فعلی را نامطلوب توصیف کرد و افزود: باید برای توسعه انرژی های نو در ایران حداقل یک معاون در وزارت نیرو داشته باشیم یا وزارتخانه ای به این منظور تشکیل شود.
رییس سابق هیات مدیره سندیکای برق اظهار داشت: این در حالی است که سازمان انرژی های نو نیز زیر مجموعه جاهای دیگر بوده و در شرف انحلال است.
وی گفت: متاسفانه انرژی های نو اولویت دست چندم در وزارت نیرو است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false