×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

شهردار مرند با شرکت SARES ترکیه جهت ساخت کارخانه کمپوست در مرند به مبلغ بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

سید رضا هاشمی شهردارمرند پس از امضای تفاهم نامه همکاری با شرکت ترکیه ای گفت: شرکت SARES ترکیه کارخانه کمپوست و بازیافت زباله در مرند می سازد .
شهردار مرند با اعلام این مطلب افزود: امروزه مهمترین شاخص‌های زندگی بشر ، حفاظت از منابع تولید است. بشر دریافته است که تبعات و پیامدهای خسارت و زیانهایی که به طبیعت وارد می‌کند، بمراتب بیشتر از بهره‌ای است که از آلودن محیط زیست دریافت می‌کند. از این رو ، با بکار بستن امکانات عملی و علمی می‌کوشد کمترین زیان را به طبیعت وارد آورد. امروزه تولید زباله در شهرها مسئله آفرین شده و آیندگان و فرزندان ما در خصوص مدیریت سرمایه های ملی قضاوت خواهند کرد و ما مسئول حفظ آن سرمایه ها برای آیندگان و حتی تامین سلامت شهروندان هستیم و اگر الان به فکر محیط زیست نباشیم در آینده مشکلات عدیده و غیر قابل جبران را شاهد خواهیم بود که از مهمترین این اقدامات مدیریت پسماند و زباله ها است.
سید رضا هاشمی در خصوص این تفاهم نامه افزود:برای احداث این کارخانه بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه برآورد شده است که با سرمایه گذاری شرکت ترکیه ای ساخته خواهد شد و در صورتی که شهرداری بتواند در عرض دو سال این مبلغ را از صندوق ذخیره ارزی جذب نماید کارخانه کمپوست در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت اما در غیر اینصورت شرکت طرف قرار داد سرمایه گذاری کرده و بمدت ۱۵ سال عواید کارخانه در اختیار این شرکت قرار خواهد گرفت و این تفاهم نامه یکی از موفقیت های شهرداری مرند در امر جذب سرمایه گذار و درآمد پایدار برای شهرداری بوده و همچنین با توجه به این امر که تا کنون زباله ها در مرند به طریق غیر بهداشتی و غیر علمی دفن می شد و زباله که طلای کثیف یاد می شود به صورت مطلوب مدیریت نشده است گام مهمی برای سالم سازی محیط زیست برداشته می شود.
شهردار مرند در خصوص ضرورت نگاه تخصصی به مقوله زباله گفت: محیط زیست هدیه و موهبت الهی است که حفاظت از آن مهمترین وظیفه انسان می باشد ولی فعالیت های تولیدی به شیوه های گوناگون (انتقال پساب های صنعتی به رودخانه ها و دریاها، حرکت خودروها، دفع ضایعات مصرفی و…)به محیط زیست صدمه می زند که بخشی از این صدمات با سرمایه گذاری های مناسب و ضروری، قابل پیشگیری است.
هاشمی با اشاره به اهمیت کمپوست، گفت :کمپوست یک کود آلی است و حاصل مجموع تغییر و تبدیل‌هایی است که روی انواع بازمانده‌های گیاهی و حیوانی و… در نتیجه توالی فعالیت گروههای مختلف میکروارگانیسم‌ها بوجود می‌آید. امروزه علاوه بر بازمانده‌های محصولات کشاورزی و دامی ، از طریق زباله‌های شهری ، لجن فاضلابها و… در حجم زیاد تولید می‌شوند که تجدید سیکل آنها از طریق تبدیل کمپوست و استفاده از آنها بعنوان یک کود آلی هم از نظر اصلاح خاک و افزایش سطح حاصلخیزی آن و هم از لحاظ جلوگیری از انتشار مواد آلوده کننده محیط زیست ، امری کاملا ضروری است وبرای داشتن محیط زیست انسانی باید سرمایه گذاری مفیدی صورت بگیرد و باید نگاه سنتی را در دفع زباله را با بکار گیری افراد متخصص در پدیده دفع زبا له ها به سوی نگاه های حرفه ای سوق دهیم تا هر روز با توجه به شرایط زیست محیطی شاهد خلاقیت و نو آوری باشیم .
 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false