×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

برای حدود ۱۵۰ هزار کارت سوخت فعال حتی یک نوبت تراکنش در طول خردادماه ثبت نشده است.

جمع آوری اطلاعات تمامی کارت های سوخت به منظور حفظ سهمیه های باقی مانده و آماده شدن بسترهای نرم افزاری برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها یکی از اهداف یک نوبت تراکنش کارت های سوخت در فاصله زمانی دوم خرداد تا پایان روز سی و یکم این ماه بود.
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، ابتدا بیست و پنجمین روز از خرداد را به عنوان تاریخ پایان جمع آوری اطلاعات کارت های سوخت فعال در سامانه اعلام کرده بود اما در روز بیست و چهارم خرداد با بررسی اطلاعات جمع آوری شده، مشخص شد که از مجموع ۱۷ میلیون و ۷۱۶ هزار و ۵۵۷ کارت سوخت فعال، هنوز ۲ میلیون و ۸۴۹ هزار و ۵۳۷ کارت سوخت در طی این مدت حتی یک نوبت نیز تراکنش نداشته اند، از اینرو این مهلت تا پایان خرداد تمدید شد.
در طی روزهای باقی مانده از خرداد، بیش از ۲.۵ میلیون نفر از دارندگان این کارت های سوخت با مراجعه به یک جایگاه سوخت گیری اقدام به حداقل یک نوبت سوخت گیری کردند.
تا ساعات پایانی آخرین روز از ماه خرداد، اطلاعات بیش از ۹۹ درصد از کارت های سوخت فعال در سبد سوخت کشور با حداقل یک نوبت تراکنش در سامانه جامعی که بدین منظور تهیه شده بود، قرار گرفت و سهمیه های یاقی مانده آنها به طور کامل پایش و حفظ خواهد شد.
با آغاز بامداد تیرماه ۹۱، در حدود ۱۵۰ هزار کارت سوخت باقی ماندند که اطلاعاتشان در سامانه مورد نظر مورد خوانده و مورد پایش قرار نگرفته است.
دارندگان این تعداد کارت سوخت، همانطور که پیش از این گفته شد باید منتظر ایجاد اختلال در میزان سهمیه های باقی مانده در کارت هایشان باشند چرا که اطلاعات کارت های سوختشان در سامانه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به روز نشده و امکان از بین رفتن بخشی از سهمیه گذشته آنها وجود دارد.
حال سوال اینجاست که ۱۵۰ هزار کارت سوختی که در طول یک ماه حتی یک نوبت نیز با آن اقدام به سوخت گیری نشده است، برای چه منظور صادر شده و خودروی این کارت های سوخت کجاست؟!
ممکن است بخشی از این کارتها، کارتهای سوخت باقی مانده خودروهای فرسوده ای بوده اند که اکنون آن خودروی مورد نظر وجود خارجی ندارد! و یا خودروهایی بدون کارت سوختشان فروخته شده اند و امروز این کارت سوخت در جایی دیگر استفاده می شود و یا …
به هر حال این فرصت، بهترین فرصتی است که می توان با بررسی بر روی چرایی یک ماه بلااستفاده بودن این تعداد کارت سوخت، تعداد کارت های سوخت صادرشده را مورد بازنگری قرار داد تا امکان سواستفاده احتمالی برخی سودجویان از بین برود.
مجید شهیدی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در خصوص تعداد کارت های سوختی که تا پایان خردادماه حتی یک تراکنش نیز نداشتند به خبرنگار موج گفت: تا پایان مهلت تعیین شده بیش از ۹۹ درصد از دارندگان کارتهای سوخت فعال حداقل یک نوبت به جایگاه برای سوخت گیری مراجعه کرده و اطلاعات کارت های سوختشان در سامانه ثبت شده است.
وی افزود: با بررسی تمامی اطلاعات جمع آوری شده، در چند روز آینده در خصوص تعداد و سرنوشت کارت های سوختی که در مهلت اعلام شده به جایگاه های سوخت مراجعه نکرده اند اطلاع رسانی خواهد شد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false