true
رییس بنیاد ملی نخبگان از معرفى ۱۰۶ استعداد برتر به دانشگاهها براى تحصیل در مقطع دکترى طی سال جارى خبر داد.
دکتر نسرین سلطانخواه درباره اقدامات دولت برای ماندگاری نخبگان و فراهم سازی زیرساختها و زمینه حضور و فعالیت آنها در کشور اظهار کرد: فراهم کردن شرایط و ایجاد تسهیلات برای ادامه تحصیل نخبگان در داخل کشور و ایجاد زمینه جذب و اشتغال آنها از جمله اقداماتی است که برای استعدادهای برتر در حال انجام است.
وی گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنیاد ملی نخبگان میتواند تعدادی از نخبگان مورد حمایت بنیاد و فارغالتحصیل دوره کارشناسی ارشد را به دانشگاهها معرفی کند تا بدون آزمون وارد مقطع دکتری شوند که امسال ۱۰۶ نفر از نخبگان از این طریق معرفی شدهاند.
سلطانخواه در ادامه تصریح کرد: این برنامه را طی سالهای آتی گسترش خواهیم داد و این، علاوه بر آییننامه استعدادهای درخشان است که تعدادی بدون آزمون متمرکز وارد دانشگاهها میشوند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه با اشاره به جذب نخبگان بصورت هیات علمی در دانشگاهها گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ذیل هیات عالی جذب، دبیرخانه جذب نخبگان در بنیاد ملی نخبگان تشکیل میشود که فرایند جذب نخبگان بصورت هیات علمی در دانشگاهها را تسهیل و تسریع میکند.
وی، استخدام و بکارگیری نیروی انسانی نخبه در دستگاههای اجرایی را از دیگر اقدامات دولت برای ماندگاری نخبگان در کشور عنوان کرد و افزود: همچنین چنانچه شرکتهای فعال دانش بنیان، نیروی انسانی نخبه و استعداد برتر را به کار بگیرند، ما تا یک سال حقوق آنها را پرداخت میکنیم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: ایجاد امکان پسادکتری برای نخبگان و استعدادهای برتر از دیگر برنامههایی است که در این حوزه دنبال میکنیم تا آنها بعد از فراغت از تحصیل دوره دکتری تا زمان جذب در جایی بصورت ثابت، بتوانند بمدت یک تا دو سال بصورت محقق پسادکتری در یک مرکز علمی و تحقیقاتی همکار باشند و بنیاد ملی نخبگان هم هزینه این محقق پسادکتری را پرداخت میکند.
true
false
false
false