×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

نمایشگاه هوافضا برای سومین بار در تهران در نمایشگاه صنایع هوایی به مدت سه روز از ۱۹ مهر تا مهر ماه برگزار شد،

تین نیوز نمایشگاه هوافضا برای سومین بار در تهران و در نمایشگاه صنایع هوایی به مدت سه روز از ۱۹ تا ۲۱ مهر ماه برگزار شد.
 به گزارش تین نیوز از محل این نمایشگاه، در این دوره از نمایشگاه ۱۵۰شرکت تخصصی صنایع هوافضا شرکت کردند و در مروری بر وضعیت کلی نمایشگاه پای درد و دل بعضی از غرفه داران در نمایشگاه صنایع هوایی نشستین تا عملکرد سومین نمایشگاه را ارزیابی کنیم.
حضور دلگرم کننده ۳ مسئول
ایرج ابراهیمی،رئیس اتحادیه صنایع هوافضا از باز خورد نمایشگاه و حضور مسئولین در این دوره از نمایشگاه به تین نیوز گفت: با توجه به اینکه چهارشنبه روز اول برگزاری نمایشگاه روز کاری بود نمی توانستیم انتظار زیادی برای استقبال داشته باشیم اما در روزهای پنج شنبه و جمعه حضور چشمگیری داشتیم. 
وی به حضور مسئولان اشاره کرد و گفت: حضور خانم سلطان خواه معاونت فناوری ریاست جمهوری، آقای ابوترابی نماینده مجلس ، آقای منطقی و چهره ماندار حمل و نقل اکبر ترکان دلگرمی خاصی به غرفه داران صنایع هوایی داد. 
رئیس اتحادیه صنایع هوافضا اظهار داشت: با اجرا کردن قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان می‌توانیم مشکلات بسیاری از شرکتهایمان را حل کنیم و شاهد جهش این صنعت باشیم. 
ابراهیمی به چالش‌های مدیریت هوایی اشاره کرد و گفت: فعالیت هوایی یکی از فعالیت های بین المللی است برای همین برای رشد و ارتقای صنعت هوافضا نیاز به برقراری ارتباط و همکاری با شرکتهای خارجی داریم اما تحریم می خواهد سخت بگیرد و همین امر یکی از چالشهای مدیریتی است چرا که موجب دور زدن تحریم می‌شود تا مشکلات رفع شود. 
وی نوسانات ارز را ضربه بدی به تولید کنندگان داخلی دانست و افزود: حدود ۶ماه طول می‌کشد تا یک شرکت مواد خام یک محصول را تکمیل کند تا محصول مورد نظر با کیفیت بالا ساخته شود حال این نبود ثبات باعث ضربه ناگهانی خواهد شد. 
بازدید ها مفید بود اما بهتر نبود!
محمد نیازی سرابی مدیرعامل شرکت پارس قائم،که اولین سازنده استارتر زمینی و هواپیما در ایران و خاورمیانه است، بازخورد نمایشگاه را مثبت دانست و افزود: بازدیدکنندگان از روسای بازرگانی ، رجال نظامی و مسئولان سازمان ها بودند و این برای ما تولیدکنندگان داخلی خیلی مفید بود. 
غلام حسین عباس زاده  مدیر تولید شرکت افزا کیمیا پارس هم در حاشیه این نمایشگاه از زمان تاسیس این شرکت و عملکردش به تین نیوز توضیح داد و گفت: این شرکت در سال ۷۵ با حضور فعالانی که با سابقه ۴۰ ساله در زمینه ابزار سازی داشتند و زیر نظرشرکت زیمنس آموزش دیدند و قطعات را به روش مهندسی معکوس تولید کرد. 
وی معتقد بود: در نمایشگاه سوم کارهای بیشتری صورت گرفت اما بهترنشده بود. 
عباس زاده با بیان اینکه از روی یک نقشه استاندارد تمام قطعات ما ساخته خواهد شد،افزود: شرکت ما و مشتری ها طبق استاندارد مورد نظر قطعه را می سازند و تحویل میگیرند. 
مدیرتولیدشرکت افزاکیمیاپارس اظهار داشت: به علت نوسانات نرخ ارز نتوانستیم مواد اولیه محصولمان را تهیه کنیم، اما امیدواریم که نرخ ثابت شود و تاثیر یکنواختی را بگذارد. 
منصور ابراهیمیان مدیر کارخانه پالیزان صنعت هم نمایشگاه را فرصتی برای معرفی بازار پروژه های در دست دانست و افزود: برای سال آتی قصد داریم پروژه های در دستمان را در بازار مناسبی چون نمایشگاه به عرضه نمایش بگذاریم. 
حمایت ها کافی نبود
هادی غلامی مجری طرح ملی فناوری راه اندازی مراکز عمومی هوانوردی کشور هم در گفت وگویی، نمایشگاه را دارای مزایایی دانست و افزود: حضور شرکتهای تولید کننده هواپیماهای بدون سرنشین یا سبک و فوق سبک عالی بود، اما در این نمایشگاه نسبت به قبل هم از توانمندیهای داخلی در بخش صنعت حمایت لازم نشده بود.
معلم خلبان مرکز آموزش فنون هوایی، داوود حاجی کمالی هم به عنوان نماینده این مرکز گفت: اولین مرکز آموزش خلبانی با ۷۴ سال قدمت در خاورمیانه در حال حاضر به خاطر تحریم ساعت پروازی کم شده چرا که هواپیماها به علت اورهال نشدن و نبود قطعات خوابیدند البته افراد فنی هستند تا بعضی قطعات را درست یا تعمیر کنند با این حال تحریم بی تاثیر نبوده است. 
بیدی نیستیم که از این بادها بلرزیم
حبیب الله رحیمی مدیر عامل شرکت اکسیر الکترومکانیک  هم در حاشیه این نمایشگاه طی گفت و گو با تین نیوز ،تحریم ها را داخلی و خارجی دانست و گفت: تحریم خارجی اثر مثبتی بر عملکرد ما دارد چراکه ما فعالتر خواهیم شد اما تحریم داخلی اثر فوق العاده منفی برای ما دارد که هر روز بیشتر از دیروز هم می شود. 
رحیمی نوسانات ارز را مشکل نداست و افزود: ما کاراز دوران انقلاب و جنگ کارآزموده شدیم و بیدی نیستیم که از این بادها بلرزیم، بنابراین سعی کردیم خودمان را منطبق بر محیط کنیم. 
مدیرعامل شرکت اکسیرالکترومکانیک، فعالیت شرکتش را در راستای توانمندی ساخت مکانیکال تمام اقلام فلزی و غیرفلزی مورد استفاده در کاکپیت و کنترل پنلهای و پرنده های باسرنشین و بدون سر نشین دانست و گفت: پرسنل برای استانداردها آموزش لازم را دیده اند و مرحله به مرحله پیش می روند همچنین آدم مهر دار دارینم که همه اینها را کنترل و بعد استاندارد آن را تایید می‌کنند. 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false