×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
مدیرعامل آپادنا سرام : ایران پنجمین کشور صادرکننده کاشی و سرامیک

عضو انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر چهارمین تولیدکننده و همچنین پنجمین صادرکننده کاشی و سرامیک در جهان است، گفت: با ورود تکنولوژی های روز تولید این صنعت به کشور، هم اکنون محصولات ایرانی توان رقابت با محصولات مشابه خارجی را دارند.به گزارش خبرنگار اکوپارس ، مجتبی شیرآلی روز سه شنبه در نشست بررسی وضعیت صنعت کاشی و سرامیک ایران و حضور در بازارهای جهانی، افزود: در حال حاضر حدود ۱۳۰ واحد صنفی با ظرفیت تقریبی ۷۰۰ میلیون مترمربع در کشور وجود دارد که سالانه حدود ۴۵۰ میلیون متر مربع انواع کاشی و سرامیک تولید می کنند.

وی درآمد صادراتی ایران از کاشی و سرامیک را حدود ۵۰۰ میلیون دلار در سال ذکر کرد و گفت: ایران هم اکنون در جایگاه پنجم صادرات این کالا قرار دارد و عمده تولیدات این شرکت تاکنون به بیش از ۱۵ کشور از جمله ایتالیا، اسپانیا، روسیه، عراق، ترکیه و چین صادر شده است.

وی جایگاه ایران از نظر رشد کمی و کیفی تولید کاشی در دنیا را اول عنوان کرد و افزود: خوشبختانه با ورود تکنولوژی های روز تولید این صنعت به کشورمان، هم اکنون محصولات ایرانی توان رقابت با محصولات خارجی مشابه را دارند.

وی میزان تولید جهانی کاشی و سرامیک را بیش از ۱۱ میلیارد مترمربع بیان کرد و گفت: در طول دهه ۹۰-۱۳۸۰ میزان تولید این محصولات از ۸۰ میلیون به مرز ۳۸۰ میلیون مربع در کشورمان رسید.

شیرآلی نبود زیر ساخت های لازم برای حمل و نقل در حوزه صادرات و عدم توجه به طراحی و زیبایی محصول در تولیدات را مهم ترین مشکل صنعت کاشی و سرامیک ایران ذکر کرد.

مدیرعامل شرکت آپادانا سرام با بیان آنکه این شرکت جزء ۱۰ شرکت برتر دنیا است، اظهار داشت: این شرکت با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۲ هزار نفر در کشور، هم اکنون توان تولید سالانه ۳۰ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک را دارد.

وی گفت: این شرکت با ۱۲۶ هکتار مساحت، دارای ۴۷ هکتار سوله و ۹ خط تولید است که با تولید ۳۰ میلیون مترمربع علاوه بر تأثیرگذاری در صنعت کشور، می تواند بخشی از نیازهای بازارهای جهانی کاشی و سرامیک را تامین کند.

شیرآلی، با اشاره به ضعف وابستگی اقتصاد کشور به صادرات نفت، ارزش شرکت های تولیدکننده محصول نهایی را بسیار بالا دانست و گفت: خام فروشی، بی ارزش ترین و غیراقتصادی ترین کار ممکن است که باید کنار گذاشته شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false