×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

پکن- وزارت امور خارجه کره جنوبی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد نمایندگان این کشور و آمریکا روز دوشنبه درباره مسائل فنی مربوط به معافیت سئول از تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران، نشستی در سطح کارشناسی در واشنگتن برگزار کردند.

 

به گزارش پایگاه خبری اکوپارس به نقل از خبرگزاری ایرنا ،یونهاپ روز چهارشنبه گزارش کرد، در این نشست ‘هونگ جین ووک’ رییس بخش آفریقا و خاورمیانه وزارت خارجه کره جنوبی از «دیوید پیمن» جانشین دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور مالی و مقابله با تحریم‌ها خواسته است واشنگتن با توجه به شرایط موجود «دستورالعمل شفافی» درباره تحریم‌های ایران ارائه کند.
بر اساس این گزارش، طرفین در این نشست درباره مسائل مالی، بیمه و حمل و نقل بحث و تبادل نظر کردند.
آن طور که بیانیه وزارت امور خارجه کره جنوبی آورده است نماینده آمریکا در این نشست توافق کرده است همکاری‌های نزدیکی را با کره جنوبی در مورد تحریم های ایران از طریق کانال‌های دیپلماتیک انجام دهد.
تیم کره جنوبی در این مذاکرات شامل نمایندگان وزارت مالی، اقتصاد، تجارت و کمیسیون خدمات مالی بود.
کره جنوبی که پیشتر چندین بار از آمریکا خواستار اخذ معافیت شده بود سرانجام به همراه ۷ کشور دیگر توانست مشمول معافیت های آمریکا شود.
کره جنوبی اگرچه بخشی از نفت سبک مورد نیاز خود را از کشورهای قطر، نیجریه، نروژ، لیبی، مالزی، فیلیپین، استرالیا و قطر تامین می کند اما آمارها نشان می دهد این کشور نزدیک به ۵۰ درصد از نفت فوق سبک لازم برای شرکت ها و پالایشگاه های خود را از ایران وارد کرده است.
گزارش ها حاکی است سهم واردات این فراورده از کشورهای ذی ربط بسیار ناچیز است و این منابع به هیچ وجه نتوانسته اند جای ایران را برای کره جنوبی پرکنند و برای همین معافیت ها برای این کشور اهمیت زیادی دارد و اکنون بحث روی این است که منابع واردات نفت سبک و نفتا از ایران متنوع تر شود.
کره جنوبی در سال ۲۰۱۷ میلادی، ۱۴۷ میلیون و ۸۷۰ هزار بشکه نفت از ایران وارد کرد که در مقایسه با سال ۲۰۱۶ میلادی رشد ۳۲ درصدی را نشان می داد آمار نشان می دهد که در ۹ ماه سال جاری میلادی هم این کشور ۵۸ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت از ایران خریده است هر چند نسبت به ۱۱۵ میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت مدت مشابه ۲۰۱۷ کمتر است اما با گرفتن معافیت ها شرایط تغییر خواهد کرد و این کشور می تواند نفت بیشتری از ایران وارد کند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false