true
حجتاله صیدی در جمع فعالان صنعت فولاد کشور گفت: بانک صادرات ایران برای حمایت از تولید فولاد کشور تا مرز ۴۵ میلیون تن در سال آمادگی دارد.
به گزارش پایگاه خبری اکوپارس به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، همزمان با برگزاری دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، مدیرعامل بانک صادرات ایران، آمادگی این بانک برای حمایت و تامین مالی شرکتهای تولیدی صنعت فولاد کشور را اعلام و افزود: بانک صادرات ایران با استفاده از ظرفیت طرح «طراوت» و سایر عقود بانکی برای افزایش ظریت تولید فولاد در کشور در کنار صنعت فولاد ایستاده است.
صیدی در این جشنواره با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، معاونان وزارت صمت، در بزرگترین گردهمایی تولیدکنندگان، تامین کنندگان، بازرگانان و متخصصان زنجیره آهن و فولاد کشور، با اشاره به وضعیت صنعت فولاد در کشور اظهار کرد: ظرفیت تولید فولاد از قبل از انقلاب تا کنون از ۵۰۰ هزار تن در سال به ۳۵ میلیون تن رسیده که گردش مالی تقریبا ۱۵ میلیارد دلاری این صنعت در تولید ناخالص داخلی کشور سهم بزرگی دارد. برای توسعه این میزان نباید به این حجم قانع شویم و بانک صادرات ایران از ابتدای سال جاری با ارائه طرح «طراوت» (طرح اعتباری رونق تولید) سهم قابل توجهی برای تامین مالی زنجیره تولید تا مصرف صنعت فولاد تخصیص داده است. در قالب این طرح با ۸ هزار میلیارد تومان نقدینگی میتوان ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان تامین مالی در قالب اعتبارات اسنادی ریالی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه مواد اولیه، انرژی، صنعت و دانش لازم در کشور برای افزایش تولید واقعی در صنعت فولاد وجود دارد، تاکید کرد: این صنعت در ایران دارای مزیت رقابتی است و از این رو تحریمها بر این صنعت نمیتواند تاثیر چندانی داشته باشد.
در این جشنواره سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در میان فولاد سازان با تاکید بر اینکه پژوهش با مدیریت و هزینه بخش غیردولتی و مشارکت شرکتهای دانشبنیان منجر به تولید محصول میشود، گفت: بزرگترین اشتباه این است که فکر کنیم تکنولوژی خریدنی است در حالی که تکنولوژی یادگرفتنی است و برای توسعه بیشتر باید پیوند قویتری بین دانشگاه و صنعت ایجاد شده و در شرکتهای تولیدی محصول دانشبنیان آن به تولید برسد.
همچنین علی اقامحمدی، رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با تشریح الزامات دستیابی به ظرفیت ۴۵ میلیون تن تولید فولاد گفت: باید برای کل زنجیره ارزش تا اکتشاف و صادرات فولاد در کشور برنامه ریزی بیشتر و تقسیم کار جدی در سطح ملی صورت بگیرد.
وی از فعالان صنعت فولاد درخواست کرد تا برای ارتقای رشد اقتصادی و توسعه صادرات کشور، صنعت فولاد را فعالتر از گذشته به پیش برانند.
عبدالرضا شریعتی، مدیرشعب شرق تهران بانک صادرات ایران نیز در حاشیه این مراسم گفت: تولیدکنندگان صنعت فولاد به صورت متوالی تولیدات یکدیگر را مصرف میکنند و عملا زنجیره تولید تا مصرف را در این صنعت تشکیل دادهاند. از این رو طرحهای بانک صادرات ایران از جمله طرح «طراوت» میتواند کارایی مناسبی برای تامین مالی در این بخش داشته باشد.
وی افزود: در بازاریابیهای انجام شده و نشستهای تخصصی با فولادسازان کشور، از ظرفیتهای این طرح و سایر ابزارهای تامین مالی بانک صادرات ایران متناسب با هر یک از واحدهای تولیدی در این صنعت استفاده خواهد شد.
در این جشنواره تفاهمنامه همکاری بانک صادرات ایران و انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران توسط حجتاله صیدی، مدیرعامل بانک و رضا شهرستانی، عضو هیئتمدیره این انجمن به امضا رسید.
true
false
false
false