به گزارش اکوپارس به نقل از روابط عمومی شرکت آتیه سازان حافظ، دکتر افشین مقصودی گفت: ۲۵ درصد جمعیت کشور را روستائیان تشکیل می دهند که این تعداد تقریبا ۲۰ میلیون نفر را شامل میشود. در این راستا یکی از رسالتهای شرکت آتیه سازان حافظ، ارائه خدمات به روستاییان و مناطق محروم است چون این شرکت به دنبال سود و منافع مالی نیست و در واقع هدف، ارائه خدمات به افرادی است که به این خدمات نیاز دارند.
وی ادامه داد: اجرای بیمه تکمیلی روستایی باعث ارائه خدمات درمانی کاملتر به آن دسته از هموطنانی میشود که دارای دفترچه بیمه سلامت روستایی هستند. این امر باعث اعتبار بخشیدن به دفترچه بیمه سلامت روستایی نیز میشود.
مدیرعامل شرکت آتیه سازان حافظ بیان کرد:
کسانی که دفترچه بیمه روستایی دارند پس از خرید خدمت بیمه تکمیلی، با مراجعه به مراکز درمانی دولتی طرف قرارداد، هیچ هزینهای برای خدمات پر هزینه خود پرداخت نمیکند.
دکتر مقصودی گفت: نرم افزار این پروژه درمانی، تهیه و تجهیز شده و قرار بر این شد تا این طرح به صورت آزمایشی در دو استان خوزستان و هرمزگان اجرا شود. در حال حاضر زیرساختهای مورد نیاز برای اجرای این طرح آماده و هماهنگیهای لازم با مسئولان استانی نیز انجام شده است. زمان در نظر گرفته شده برای این طرح نیز حدود دو سال است.