×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت گفت: مدیریت خدمات ۱۲ گانه روستایی و پرداخت منظم و کامل سرانه‌های مصوب خدمات سطح یک سلامت از طرف سازمان بیمه سلامت و وزارت بهداشت و همچنین تشکیل ساختار متناظر برای خدمات سطح یک سلامت و آموزش و پیشگیری در اداره‌های کل استانی بخشی از اولویت‌های برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع روستایی است.

به گزارشاکوپارس : محمدرضا میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار آی هینا به مناسبت ۱۵ مهر روز روستا و عشایر درباره ارائه خدمات سلامت در قالب برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع روستایی افزود: همچنین از دیگر اولویت‌های این برنامه در سال ۹۹ می‌توان به ابلاغ فوری تفاهم نامه سطح یک در سال جاری، برگزاری منظم جلسات ستاد هماهنگی کشوری و برقراری ارتباط بین سامانه‌های سطح یک وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت اشاره کرد.

وی بیان کرد: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع روستایی از شهریور سال ۱۳۸۴ با مشارکت سازمان بیمه سلامت و معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای جمعیت روستایی، عشایری و شهر های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و با ارائه ۵ خدمت پزشک، ماما، دارو، آزمایشگاه و رادیولوژی در مراکز جامع روستایی و با اعتبار ۳ هزار میلیارد ریال آغاز شد.

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: در حال حاضر این برنامه با ارائه ۱۲ خدمت و با تصویب ۳۸۳۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست. اعتبارات این برنامه به صورت ۵۰ درصد از محل صندوق روستایی سهم سازمان بیمه سلامت و ۵۰ درصد از محل یک درصد ارزش افزوده سهم وزارت بهداشت است.

میرزایی افزود: جمعیت تحت پوشش این برنامه بیش از ۲۸ میلیون نفر و مبنای جمعیتی جهت پرداخت سرانه معادل جمعیت یک بار خدمت حدود ۲۶ میلیون نفر است. الزامات قانونی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستاییان مشمول قانون برنامه ۵ ساله ششم توسعه و قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب اسفند۹۳ و قانون بودجه ۹۸ کل کشور و اعتبارات مصوب برنامه بیمه روستاییان در سال ۹۹سطوح یک، دو و سه  و همچنین از محل صندوق روستاییان سازمان مبلغ ۴۵۰۰ میلیارد تومان و از محل یک درصد ارزش افزوده مبلغ ۴۶۰۰میلیارد تومان است.

وی بیان کرد:  دفتر خدمات عمومی در سال ۹۷ و ۹۸در مجموع مراکز روستایی ۳۱ دانشگاه  و دانشکده و اداره کل بیمه سلامت ۱۷استان را مورد پایش و ارزیابی قرار داد. همچنین کارشناسان برنامه روستایی ماهانه یکبار ۴۱۰۰ مرکز سلامت روستایی را با یک لیست استاندارد پایش کرده است  و اطلاعات و آمار پایش معیار و ملاک تعدیلات سالانه خواهد بود.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false