×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

اکوپارس؛ علیرضا کیهان پور: گرانی روغن در ماهیتابه مطبخ… ، گوشت قرمز وسفید؛ تخم مرغ افسار گرانی چندین باره را در بازار مصرف کنندگان بر سر سفره غذای مردم از هم گسیخت و اینک پس از گران شدن کره وانواع لبنیات شاهد یکه تازی قیمت وکمیابی روغن مصرف انسانی در جامعه هستیم.

باور کنیم رهاسازی وِآزاد سازی قیمت ها به هر بهانه ای خیلی باهم فرق میکند و متهم شماره یک این رها سازی لجام گسیخته نخست بانک مرکزی؛وزارتخانه های صمت وجهاد کشاورزی واز همه مهمتر  تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف کننده که تبدیل به سازمان حمایت از گرانفروشان شده است می‌باشند.

اینک فرهنگ خام خواری و آب پز نمودن غذا باید در دستور کار قرار گیرد به شرطی که بازار صیفی جات و پروتئین  گیاهی هم از نظر قیمت ها کنترل شود.

دیگر مرغ وتخم مرغ وگوشت وماهی و میگو ودل و جگر و…به ماهیتابه آشپزخانه ها پا نخواهند گذاشت چون گران شدن روغن انسانی به سان پنجه ای داغتر از گذشته گلوی پخته شدن را در ماهیتابه ودیگ و…مطبخ ها فشرده است.راستی یکدست  کله پاچه هم که بیشتر  آب پز می شود  به  بالای  ۲۵۰هزارتومان رسیده است تا از گرانی گوشت وروغن عقب نیافتاده  باشد در این شرایط نان مانند همیشه هنوز مظلوم سفره هاست که مصرف اش جای شکر گذاری دارد و همچنان برکت خدا بر سر سفره هاست.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false