اکوپرشین: با ترس و استرس کرونا چه کنیم؟ برای مدیریت ترس و اضطراب ناشی از کرونا باید واقعبینانه به آن نگاه کرد.
کرونا را مدیریت کنیم؟
ندا هوشیاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ترس و نگرانی از بیماری کرونا طبیعی است ولی با ترس و استرس کرونا چه کنیم؟ چیزی که آن را غیرطبیعی میکند این است که ندانیم با ترس خود چکار کرده و چطور آن را مدیریت کنیم.
روانشناس نیاز داریم
وی تصریح کرد: دوم اینکه این ترس تداوم داشته باشد و طولانی یا شدیدتر شود که اگر به اینجا برسد نیاز به مداخلات روانشناسی دارد.
این روانشناس خاطرنشان کرد: ترس یکی از انواع هیجانات مثل غم شادی اضطراب است.
هوشیاری اضافه کرد: در مدیریت هر احساسی این است که آن احساس را قبول کنیم.
آن را بپذیریم
وی بیان کرد: اول باید بدانم این احساس که دارم چیست و چطور بتوانم الان درگیر چه حسی هستم اسم آن هیجان را بدانم و بعد که تشخیص دادم آن چه هست بتوانم آن را بپذیرم.
انکار آن باعث رفع آن نمیشود
روانشناس بالینی اضافه کرد: انکار کردن ترس یا هیجانات باعث رفع و حل آنها نمیشود وقتی پذیرش اتفاق افتاد بابد به دنبال کنترل و مدیریت آن بود.
هوشیاری بیان کرد: در زمینه ترس و اضطرابی که الان همه مردم درگیر هستند و نگران سلامتی خود و خانواده خود هستند باید به چند نکته توجه کرد که بتوان آن را کنترل کرد.
همه کره زمین درگیر این بیماری هستند
وی ادامه داد: در حال حاضر همه کره زمین درگیر این بیماری هستند شاید نوید آن را بدهند که در سراسر دنیا تلاش و اقداماتی که انجام میشود سعی میکنند این مسئله را زودتر رفع کنند.
این روانشناس عنوان کرد: وقتی با این مسئله روبرو میشویم با یکسری از مسائل خودمان به آن دامن میزنیم و آن ترس و اضطراب را چند برابر میکند.
خبرها را پیگیری نکنید
هوشیاری اظهار کرد: مثلا یکی از کارهای که مردم انجام میدهند مدام خبرها را در این زمینه پیگیری میکنند.
وی تصریح کرد: درست است که باید از اخبار این بیماری خبر داشته باشیم اما افراط کردن در پیگیری اخبار این بیماری باعث اضطراب و نگرانی خودمان میشود.