×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
اقتصاد بدون نفت بر مبنای کشاورزی

اقتصاد بدون نفت بر مبنای کشاورزی بدون شک اقتصاد کشور را متحول خواهد کرد. رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت:  کشاورزان پیشگامان عرصه تولید و امنیت غذایی کشور هستند و این عزیزان با تلاش و رشادت توانستند با انکه  سایر بخش ها رشد منفی اقتصاد را در شرایط کنونی کشور در مواجهه با تحریم ها و بحران کوید ۱۹ تجربه کرده است،  بخش کشاورزی خوشبختانه با تلاش شما کشاورزان  عزیز توانست ، رشد ۸ درصدی داشته و حتی رشد منفی اقتصاد را نیز جبران کند و برای انجام این مهم بالاترین مراتب  تقدیرو تشکر را نثار این سنگربانان عرصه تولید و امنیت غذایی می کنیم.

سیدجواد ساداتی‌نژاد

به گزارش اکوپرشین به نقل از روابط عمومی نظام صنفی  کشاورزی و منابع طبیعی ایران ساداتی نژاد در ادامه افزود اگر سرمایه گذاری ای که در بخش صنعت انجام شد، در  بخش کشاورزی  می شد ، ۱۵۰ میلیارد دلار تامین ارز توسط  بخش کشاورزی را شاهد بودیم .

مجلس شورای اسلامی و کمیسیون کشاورزی در نظر دارد طرح توسعه اقتصاد بدون نفت بر مبنای کشاورزی را ارائه دهد که بدون شک اقتصاد کشور را متحول خواهد کرد.

وی در ادامه افزود،: پیام ما به کشاورزان پیام امید است که در آینده این کشاورزی و تولید است که راه پیشرفت و توسعه اقتصاد را پرچمدار خواهد بود پس در سنگر تولید بمانید که آینده روشنی پیش روی کشاورزی است

رئیس کمیسیون کشاورزی در پاسخ به این سوال که نظر کمیسیون کشاورزی درمورد ابلاغیه  تامین اجتماعی مبنی بر حذف معافیت بیمه‌ای کارگاههای کشاورزی ماده ۶۳ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱و۲)  چیست؟ گفت: هفته گذشته کمیسیون کشاورزی جلسه ای رادر این خصوص  با دعوت از جناب آقای سالاری ریاست محترم سازمان تامین اجتماعی کشور تشکیل داد و این موضوع را با فوریت در این جلسه به بحث  و تبادل نظر و بررسی نشست، که در نتیجه این جلسه مقرر شد این ابلاغیه فعلاً مسکوت بماند تا کار گروهی تشکیل شود و این موضوع را مورد بررسی و  نظر قرار دهد اگر جایی از کشور براین اساس عمل نمی کند تخلف است.

ساداتی نژاد همچنین در مورد مخالفت رئیس جمهور بر توافق بین وزرای صمت و جهاد کشاورزی در اجرای قانون انتزاء اظهار داشت: این قانون مصوبه مجلس شورای اسلامی است و شورای سران آن را به مدت دو سال مسدود کرده که یک سال آن باقی مانده است ولی تلاش ما این است که  این قانون به درستی اجرا نشده است و  وظایف وزارت جهاد کشاورزی باید  با آن بازگردانده شود و تصمیم در تولید صادرات و واردات و بازرگانی محصولات کشاورزی در اختیار این وزارتخانه باشد ، یک بام و دوهوا بودن تصمیمات  نتیجه‌اش شرایط کنونی  بازار بخش  کشاورزی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد جناب رئیس جمهور می‌تواند این موضوع را در شورای هماهنگی اقتصادی سران به بحث بگذارد و تفکیک وظایف کند چرا که با  مخالفت ایشان منجر به قطع وحدت رویه در شرایط مشکل حوزه نهاده ها و واردات ودر کل شرایط کشاورزی کشور خواهد شد، اما  تلاش مجلس و کمیسیون تخصصی کشاورزی این است که این قانون اجرا شود و در این مسیر تمام توان خود را به کار خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون کشاورزی  در پایان در پاسخ به این  سوال که موضوع مالیات بر بخش کشاورزی بادرآمد ۱۰۰میلیون به بالا که به تازگی مطرح شده است و اعتراض کشاورزان را در سراسر کشور به دنبال داشته گفت:  این موضوع در کمیسیون کشاورزی در اولویت امور قرار گرفته و ما پیگیر جدی این مطالبه  بخش کشاورزی هستیم، این بحث  در حالی مطرح می شود  که بخش کشاورزی در دیگر نقاط دنیانه تنها از مالیات معاف می‌باشد بلکه یارانه بخش کشاورزی از مالیات دیگر بخش‌ها تامین  می‌شود و کشاورزان در سراسر جهان با این مکانیسم مورد حمایت قرار می‌گیرند.

این اقدام سازمان مالیاتی کشور و دولت بر خلاف جهش  تولید بوده و متاسفانه پیامدهای بدی را به همراه خواهد داشت.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false