واکسن کرونا؛ کمیته علمی ویروس کرونا با ریاست “واکسن” به ریاست وزیر بهداشت تشکیل جلسه داد. وزیر کوچا با بیان بیانیهای پس از جلسه اعلام کرد که واکسیناسیون در ۴ مرحله انجام می شود. این واکسن ابتدا به متخصصان مراقبت های بهداشتی و شهروندان بالای ۶۵ سال و همچنین بزرگسالانی که در مکان هایی مانند افراد مسن ، معلول و کسانی که در خانه های محافظت شده اقامت دارند، داده می شود.
به گزارش اکوپرشین به نقل از آخرین لحظه: وزیر بهداشت فخرالدین کوجا پس از جلسه کمیته علمی Coronavirus ، که با دستور کار واکسن برگزار شده بود ، بیانیه کتبی ارائه داد.
وی گفت ، “اولین قسمت از واکسن طبق توافق نامه انتظار می رود بعد از ۱۱ سپتامبر وارد ترکیه شود”
کوجاهمچنین گفت: “ما قراردادی برای تهیه واکسن ویروس غیرفعال امضا کرده ایم. مذاکرات برای واکسن mRNA ادامه دارد.
مطالعات واکسیناسیون در چهار مرحله انجام می شود.
مرحله اول؛ کارکنان مراقبت های بهداشتی ، افراد بالای ۶۵ سال، افراد مسن، معلولان، کسانی که در خانه های محافظت می کنند و کسانی که در مکان های شلوغ زندگی می کنند واکسن کرونا میزنند.
در مرحله دوم کسانی که در مشاغل حیاتی در بخشهای ضروری برای عملکرد جامعه کار می کنند، کسانی که ۵۰ سال و بیشتر دارند و حداقل ۱ بیماری مزمن دارند، واکسینه میشوند.
مرحله سوم ؛ این افراد شامل حداقل ۱ بیماری مزمن زیر ۵۰ سال، بزرگسالان جوان، صنعت و کارگران حرفه ای که در دو گروه اول نیستند را شامل می شود.
در مرحله چهارم و آخر همه افراد غیر از سه گروه اول واکسینه می شوند.
نکات برجسته بیانیه کوجا به شرح زیر است:”امکانات تدارکات و زیرساخت های ما آماده هستند””واکسن معروف به” غیرفعال “، که یکی از سه واکسنی است که در حال حاضر نزدیک به تأمین آن هستیم ، با واکسنی که با قرارداد امضا کردیم ، به اولین مطالعات بالینی در میان واکسن های تولید شده در کشور ما رسیده است. واکسن های غیرفعال واکسن هایی هستند که سالهاست در کشور ما برای بیماری های مختلف استفاده می شود و ایمنی طولانی مدت آنها شناخته شده است.
امکانات و زیرساخت های تدارکاتی ما پس از خرید آماده پیاده سازی است.”جلسات ما برای واکسنهای جایگزین ادامه دارد”واکسن دیگری که در شرف تهیه آن هستیم واکسن mRNA است و این یک واکسن موثر از نظر ژنتیکی است که می تواند در مدت زمان کمتری تولید شود. واکسن های mRNA با فناوری جدیدی که در انسان به کار گرفته میشود، تهیه می شوند.
نتایج موفقیت آمیز کوتاه مدت در این مطالعات بدست آمد. تماس های ما با سایر واکسن های جایگزین که ممکن است با استانداردهای ترکیه مرتبط باشند همچنان ادامه دارد.
“اگر با استانداردهایی مطابقت داشته باشد، واکسن ها استفاده می شوند”انتظار می رود اولین قسمت واکسن پس از ۱۱ دسامبر وارد ترکیه شود. هنگامی که واکسنها برای اولین بار توسط بهداشت عمومی و آژانس دارویی و دستگاههای پزشکی ترکیه (TİTCK) توسط آزمایشگاه معتبر بین المللی شناخته شدند، مطالعات در مورد تمام واکسن هایی که به کشور ما وارد میشود نیز در حال انجام است. به دنبال نتایج مثبت آزمایشات ایمنی واکسن در این معاینات و اعلام نتایج اولیه مطالعات فاز ۳، داده ها توسط TITCK ارزیابی می شوند و اگر مطابق با استانداردهای کشور ما باشد، اجازه استفاده زودرس اعطا می شود. واکسنها بعد از این مرحله تجویز میشوند.
ما میخواهیم به شما یادآوری کنیم که باید محدودیت ها و اقدامات موجود را با حساسیت رعایت کنیم و کوچکترین سهل انگاری را انجام ندهیم. کلید بازگشت به زندگی عادی ما بستگی به همکاری مشترک به عنوان یک کشور و اجرای دقیق تمام اقدامات با هم دارد.