به گزارش اکوپرشین: مدیرکل خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت، از کاهش ۸۰ میلیارد تومانی پرداختی از جیب مردم به دنبال اجرای پزشک خانواده شهری در دو استان فارس و مازندران خبرداد.
محمدرضا میرزایی در گفت و گو با خبرنگار آی هینا، با بیان اینکه مسیر اجرای پزشک خانواده روستایی منطقی است گفت: متاسفانه به دلیل اطلاع رسانی های ضعیف درخصوص پزشک خانواده روستایی این برنامه دیده نمی شود، هم اکنون از حدود بیش از ۸۵ میلیون نفر جمعیت ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در برنامه پزشک خانواده روستایی خدمت دریافت می کنند.
مدیرکل دفترخدمات عمومی سازمان بیمه سلامت، با بیان اینکه ۲۰ میلیون بیمه شده روستایی از خدمات بیمه سلامت استفاده می کنند افزود: برنامه پزشک خانواده رو به تکامل بوده و البته باید نواقص آن را درآینده مرتفع کرد، درحال حاضر عمده ترین مساله خدمات الکترونیک، از جمله نسخه نویسی، نسخه پیچی الکترونیک و ارجاع الکترونیک در روستاها است؛ لذا با خدمات الکترونیک درصد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی تاکید کرد: از سال ۹۱ برنامه پزشک خانواده شهری در استان فارس و مازندران آغاز شده و هزار و ۸۰۰ پزشک در این دو استان طرف قرارداد هستند، ضمن اینکه ۴ میلیون نفر در این استان ها تحت پوشش پزشک خانواده هستند؛ البته عمده خدمات ارایه شده توسط پزشکان خانواده دراین دو استان علی رغم تنگناها و مشکلات درسطح قابل قبولی است و در همین راستا پرداخت از جیب مردم سالانه به میزان ۸۰ میلیارد تومان در دو استان بابت سلامت کاهش پیدا کرده است.
میرزایی اظهارداشت: همچنین مدیریت هزینه برای سازمان بیمه سلامت انجام شد، به طوری که هر سال بین ۴۰ تا ۴۵ میلیارد تومان نسبت به مابقی کشور در حوزه سرپایی تخصصی، تصویربرداری و بستری، هزینه ها در دواستان به دلیل اجرای پزشک خانواده کاهش پیدا کرد. /۲۲