نشست ارائه مقاله “برنامه ملی بیمه سیل گامی آغازین از نقشه راه صنعت بیمه در مواجهه با تغییر اقلیم” توسط دکتر محمدرضا فرزانه عضو هیأت علمی پژوهشکده محیطزیست و توسعه پایدار سازمان حفاظت محیطزیست، امروز ساعت ۱۱:۱۰ بر روی سایت همایش قرار میگیرد.
این مقاله با همکاری دکتر اسماء حمزه عضو هیئت علمی پژوهشکده بیمه، بیتا زمانی و مهدی تلاوتی دانشآموختگان مهندسی آب از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، مینا حسینپور تهرانی دکتری مدیریت مخاطرات دانشگاه نیوکاسل استرالیا و معصومه فخری کارشناس ارشد سازههای آبی از موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، نگاشته شده است.
به گزارش اکوپرشین به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، گرمایش جهانی و پیدایش پدیده تغییر اقلیم تبعات گستردهای را در قرن بیست و یکم به همراه خواهد داشت. آگاهی از تبعات این پدیده وبرنامهریزی جهت تسکین و سازگاری با اثرات تغییر اقلیم یکی از چالشهای اصلی پیش روی کلیه صنایع از جمله صنعت بیمه میباشد.
صنعت بیمه در معرض ریسکهای اقلیمی از جمله ریسکهای فیزیکی، ریسکهای انتقالی و ریسکهای مسئولیت قرار دارد و نکته مهم و قابل توجه در این زمینه، قابلیت بیمه شدنِ ریسکهای آب و هوایی میباشد.
در این پژوهش که با تکیه بر روش تحقیق کیفی و در سه سطح تحلیلی بنا نهاده شده است، ابتدا تجارب بین المللی در خصوص ارتباط صنعت بیمه و تغییر اقلیم تبیین گردیده سپس تبیین ضرورت توجه به بیمه سیل و در نهایت واکاوی ابعاد “بیمه سیل” مورد توجه قرار گرفته است.
ابعاد مزبور بهویژه از منظر پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در خصوص مخاطرات طبیعی بهعنوان یکی از چالشهای اصلی کشور در مقابله با مخاطرات طبیعی مطرح و ارتقاء محصولات بیمهای موجود و افزودن محصولات بیمهای جدید، بهعنوان راهکاری جهت تبدیل تهدیدات تغییر اقلیم به فرصت سازگاری با تغییر اقلیم مطرح گردیده است.
این نشست، از ساعت ۱۱:۱۰ تا ۱۱:۵۰ از طریق وبسایت همایش به نشانی http://seminar27.irc.ac.ir/ در دسترس علاقهمندان بوده و به کلیه شرکتکنندگان گواهی حضور اعطا میگردد.