×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
چرا خودروی بدون مشکل باید در گمرک ایران به مشکل بخورد؟!

گمرک ایران، بایستی در خصوص آخرین وضعیت خودروهای در گمرک مانده بدون مشکل قضایی شفاف سازی کند.

به گزارش اکوپرشین به نقل از تسنیم،‌ مدیر کل دفتر واردات گمرک ایران در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی در خصوص تعیین تکلیف خودروهای در گمرک مانده اعلام کرد، پیرو بخشنامه ۱۲ مهر ماه سال جاری معاون فنی گمرک، در خصوص بخش پایانی بخشنامه فوق الاشاره مبنی بر «در خصوص مابقی خودروهای توقیفی مطابق با مقررات حاکم اقدام لازم و قانونی معمول گردد» خواهشمند است دستور فرمایید در مواردیکه از خودروهای سواری رفع توقیف گردیده و خودروی مورد نظر مشمول فهرست منضم به بخشنامه مرکز مبارزه با  جرائم سازمان یافته نمی‌باشد، با توجه به اینکه مهلت ترخیص سایر خودروها بر اساس بخشنامه سوم تیر ماه  این دفتر مستند به مصوبه هیئت دولت، در تاریخ ۲۶ شهریور ماه امسال به پایان رسیده مطابق مقررات عمل شود.

بر این اساس، اجرای احکام صادره و  ترخیص خودروهای رفع توقیف اعلام شده، منوط به تمدید مجدد مهلت ترخیص خودروهای سواری موجود و ابلاغ آن توسط این دفتر می‌باشد.

سوالی که در اینجا وجود دارد این است که اگر خودرویی در سه ماه گذشته به لحاظ قضایی رفع توقیف شده است آیا باید در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌گرفت یا نه؟ برای شفاف شدن تعداد و آخرین وضعیت خودروهای در گمرک مانده بدون مشکل قضایی گمرک ایران باید شفاف سازی کند.

هیچ‌کالایی بیش از ۲ماه نباید در گمرک بماند

بر اساس بخشنامه‌ای که اخیرا از سوی معاون فنی گمرک  ابلاغ شد هیچ کالایی بیش از دو ماه نمی‌تواند در  بنادر و انبارهای عمومی معطل بماند در غیر این صورت کالا باید مشمول مقررات متروکه شود.

گفتنی است، از خرداد ماه سال ۱۳۹۷ با اعلام فهرست کالاهای گروه چهار واردات خودرو به کشور ممنوع شده است. در این مدت تنها حدود ۱۰۰۰ دستگاه خودرو از محل خودروهای در گمرک مانده با مصوبات هیئت دولت امکان ترخیص از گمرکات را داشته‌اند.

بر اساس لایحه بودجه سال بعد، دولت حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان درآمد از عوارض گمرکی از محل واردات خودرو پیش‌بینی کرده است.

گفتنی است، در سال‌های ۹۶ و ما قبل که واردات خودرو آزاد بود ۶۰  تا ۷۰ هزار دستگاه خودرو خارجی با ارز بری تقریبی یک میلیارد دلار وارد کشور شده است.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false