×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
نخستین رویداد تخصصی راهداری برگزار شد

مراسم افتتاحیه نخستین رویداد تخصصی راهداری به میزبانی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و با مشارکت نمایندگان معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری و دبیرخانه ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته، دانشگاه تهران و شرکت های دانش بنیان این حوزه از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش اکوپرشین به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای: عبدالهاشم حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان در مراسم افتتاحیه نخستین رویداد تخصصی راهداری (DEMO DAY) ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالگرد شهادت سردار دل‌ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری از استمرار حرکت علمی کشور و همچنین تاکید وزیر راه و شهرسازی به جهت ارتباط هر چه بهتر با دستگاه‌های اجرایی تابعه با جامعه علمی و دانشگاهی، حمایت از اقدامات فناورانه در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

وی با بیان این‌که «سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای متولی نگهداری از ۲۲۰ هزار کیلومتر انواع جاده‌های برون شهری به ارزش ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است»، افزود: بر اساس بررسی‌ها و مطالعات انجام‌شده، دیگر امکان نگهداری از شبکه جاده‌ای کشور با استفاده از روش‌های سنتی امکان‌پذیر نیست و نیازمند روش‌های نوین با بهره‌مندی از ظرفیت‌های مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی و پژوهشی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن قدردانی از حمایت‌های «معاونت علمی و فناوری» نهاد ریاست جمهوری و «ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته» بیان داشت: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آماده همکاری همه‌جانبه و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و مساعدت‌های الحاقی باهدف برخورداری از علم روز نگهداری راه‌ها است.

در ادامه دکتر رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اهمیت نگهداری زیرساخت‌های جاده‌ای کشور اظهار داشت: نگهداری راه‌های کشور سطح وسیعی از فعالیت‌های این سازمان را شامل می‌شود که بستر بسیار مناسبی برای توسعه فناوری، پژوهش و تحقیقات است.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بیان داشت: بسیاری از سازمان‌های با کارکرد مشابه در جهان ارتباط بسیار نزدیکی با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی دارند.

بر همین اساس آیین‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه هایی که امروزه در حوزه حمل‌ونقل و زیرساخت‌های جاده‌ای وجود دارد، مدیون ارتباط با دانشگاه‌هاست.

اکبری بر ضرورت گسترش همکاری‌های حوزه راهداری با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در عرصه‌های مختلف مهندسی، اقتصادی و اجتماعی تاکید کرد و گفت: در کشور ما باید این جایگاه به سطح واقعی خود برسد و مراکز علمی-پژوهشی با سرمایه‌گذاری علمی در این حوزه به توسعه فناوری، روش‌ها و مواد جدید دست پیدا کنند تا شاهد تحولی اساسی در این عرصه باشیم.

بر مبنای این گزارش منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته خاطرنشان کرد: این ستاد تمرکز بر مسئله یابی و تمرکز بر پروژه‌های خرد و کلان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای را در دستور کار خود قرار می‌دهد.

وی افزود: این آمادگی در ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته وجود دارد که پس از نشست امروز با حمایت از سه پروژه کلان راهداری در سال آینده و کمک به تأمین بودجه و اعتبار مورد نیاز، مسیر رو به توسعه و اثربخشی را در حوزه راهداری فراهم کنند.

گفتنی است ۳۰طرح توسط اعضای کمیته علمی متشکل از نمایندگان ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تهران و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، به عنوان طرح‌های منتخب دوره پیش شتاب دهی برگزیده شدند که طی دو روز مورخ ۱۳ و ۱۴ دی ماه در سه پنل تخصصی توسعه فناوری‌های ملی و راهبردی، دستاوردهای نوآورانه و طرح‌های ویژه مبتنی بر نیازهای کاربردی سازمان ارائه می‌شود.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false