true
سامانه بهینهسازی و کنترل آسیابهای معدنی ساخته شد، خطوط تولید و فرآوری نیازمند سامانههای سختافزاری و نرمافزاری است که بتواند با کمترین میزان مصرف انرژی، تولیدات را افزایش دهد.
به گزارش اکوپرشین به نقل از معدننیوز: عماد جمعهزاده مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: با ۱۵ سال کار تحقیقاتی روی حوزه خردایش توانستیم به دانش فنی کنترل و بهینه سازی بسیاری از تجهیزات مانند آسیابهای معدنی دست پیدا کنیم.
این فعال فناور با بیان اینکه سامانه یادشده میتواند آسیبهای معدنی را کنترل و کارایی را افزایش دهد، ادامه داد: در این سامانه که مجموعهای یکپارچه از سخت افزارها و نرمافزارهای گوناگون است، در محلهای گوناگون نصب میشوند تا پس از اندازهگیری معیارهای مورد نیاز به صورت خودکار و آنلاین، معیارهای بهینه خروجی را پیدا کنند و به دستگاهها ارائه دهند.
جمعهزاده درباره کارایی این سامانه بهینهسازی و کنترل گفت: پس از دریافت معیارهای کارکرد بهینه، هرکدام از این معیارها به سیستم کنترل سامانه انتقال یافته و تجهیزات خط را در حالت بهینه کنترل میکنند.
کیفیتی همپای نمونه وارداتی
مدیرعامل شرکت، از تنوع این معیارها و اهمیت بالای آن در کاهش هزینهها و انرژی گفت: به طور مثال در آسیابهای معدنی، ابعاد و وزن موادی که قرار است به آسیاب برود، با دوربینها و حسگرهایی اندازهگیری میشود؛ همچنین خوراک ورودی به خط، اندازهگیری شده و سختی ماده معدنی ورودی به خط نیز مورد ارزیابی و سنجش قرار میگیرد.
وی افزود: با توجه به دانش فنی که در این ارتباط کسب کردیم تمامی معیارها مانند خردایشها، سرعتها، نیروها، توانهای موتور و آمپر، به میزان خروجی بهینه تنظیم میشوند.
این فعال فناور، از صرفه جویی معدنی و ارزی با به کارگیری این روش گفت و ادامه داد: کارکرد مستمر و بهینه سامانههای خردایش از اهمیتی بسیار بالا برخوردار است به طوری که توقف در این فرآیند میتواند هزینههای سنگینی را به همراه داشته باشد، که با این کار میتوانیم عملکرد آسیاب را که جزو گلوگاههای صنایع معدنی است، بهینه کنیم و از هدر رفت به طور میانگین هر ساعت ۲۰۰ میلیون تومان به دلیل توقف فعالیت یا عملکرد نامطلوب تجهیزات، جلوگیری کنیم.
جمعه زاده، با اشاره به تولید این سامانه ناظر به یکی از نیازهای حیاتی صنعت معدن با قیمت تمام شدهای به مراتب پایینتر از نمونه وارداتی، بیان کرد: نمونه مشابه تا دو سال قبل امکان واردات داشت و به طور میانگین ۵ تا ۶ میلیارد تومان فروخته میشد؛ اما در حاضر نه تنها امکان واردات آن به کشور وجود ندارد بلکه با نوسانات نرخ ارز، قیمتی چند برابری یافته، این در حالی است که نمونه ایرانساخت با صرفه جویی در منابع ارزی و صنعت معدن، از ارزبری سالانه ۱۰۰۰ میلیارد ریال جلوگیری میکند.
true
false
false
false