×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
گوشت به واحدهای عرضه و اصناف تحویل داده می‌شود

گوشت به واحدهای عرضه و اصناف تحویل داده می‌شود، بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار، مقرر شده در راستای حذف دلالان، دامداران تولیدات خود را در اختیار شرکت تعاونی صنعت گوشت کشور قرار داده و پس از کشتار، در مراکزی که مشخص شده، گوشت به واحدهای عرضه و اصناف تحویل داده شود.

به گزارش اکوپرشین به نقل از ایسنا، شب گذشته جلسه‌ای جهت تنظیم بازار گوشت شب عید، با حضور مسئولان وزارت صمت و نمایندگان مختلف شبکه تولید، توزیع و عرضه برگزار شده است.

بر اساس مصوبات این جلسه، مقرر شد، دامداران، تولیدات خود را در اختیار شرکت تعاونی صنعت گوشت کشور قرار داده و پس از کشتار، در مراکزی که مشخص شده، گوشت به واحدهای عرضه و اصناف تحویل داده شود. در اصل این طرح به دنبال این است که با حذف دلالان و واسطه‌های اضافه، موجب کاهش قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده شود و با افزایش مصرف ناشی از این تعدیل قیمت، موجبات حمایت از تولیدکننده را نیز فراهم کند.

بر اساس گزارشات ارائه شده در این جلسه از سوی نماینده تولیدکنندگان دام سنگین، میزان تولید گوشت قرمز در کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد و مشکل و محدودیتی از نظر تامین نیاز بازار وجود ندارد.

با توجه به این مطلب، برنامه‌ریزی برای اتصال و ایجاد ارتباط پایدار بین حلقه‌های مختلف زنجیره گوشت از ابتدای زنجیره در دامداری تا انتهای زنجیره و واحدهای عرضه، جهت کنترل و کاهش قیمت و تنظیم بازار در دستور کار گرفت.

جدیدترین قیمت دام سبک و سنگین

در حاشیه این جلسه عباس قبادی، دبیر ستاد تنظیم بازار، نیز وعده داد که طی چند روز آینده قیمت گوشت قرمز کاهش یابد و گفت: قرار شد با تحویل لاشه ی دام به مراکز بسته بندی، توزیع در قصابی ها و عرضه به مردم با نرخ مناسب، دست واسطه‌ها کوتاه شود.

طرح یاد شده فعلا به صورت پایلوت در تهران اجرا می‌شود و احتمالا تا آخر هفته به سراسر کشور تعمیم داده خواهد شد تا دست دلالان و واسطه‌ها از بازار گوشت قرمز کوتاه شود.

به گفته این مقام مسئول گوشت دام سنگین و سبک تابع عرضه و تقاضاست.

دام سبک حدودا به قیمت ۱۰۰ هزار تومان به عرضه کننده‌ها عرضه می‌شود و آنها با سود معقول به قیمت ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسانند.

البته این قیمت‌ها متغیر است و به نوع دام هم بستگی دارد. دام سنگین ۸۰ تا ۸۷ هزار تومان به قصابی تحویل داده می‌شود و حدود ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد که البته به نوع لاشه هم بستگی دارد.

افزایش بیش از ۲۷ درصدی قیمت گوشت قرمز در دی ماه

گفتنی است که بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) قیمت هر کیلو گوشت گوساله و گوسفندی به ترتیب با ۳۱.۴ و ۲۷ درصد افزایش قیمت در دی امسال به حدود ۹۷ هزار تومان و ۱۱۱ هزار تومان رسیده است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال قبل حدود ۷۴ هزار تومان و ۸۷ هزار تومان بوده است.

همچنین قیمت این دو محصول در دی ماه سال جاری نسبت به ماه قبلش ۱.۴ و ۰.۳ درصد افزایش داشته است.

از آبان ماه امسال بر اساس مصوبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، مسئولیت تنظیم بازار کلیه کالاهای اساسی و ضروری، از جمله محصولات کشاورزی و دامی در مرحله توزیع و خرده فروشی همچنان بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است، اما مسئولیت تولید، عرضه و تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ تا مرحله عمده فروشی به قیمت مصوب، به وزارت جهاد کشاورزی محول شده است.

بنابراین مسئولیت ذخایر راهبردی کالاهای نهایی شامل گندم، برنج، روغن، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ و همچنین تنظیم بازار این کالاها به وزارت صنعت، معدن و تجارت منتقل ‌شد و در مورد نهاده‌های دامی شامل ذرت، انواع کنجاله و جو برعهده وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false