×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
همسان‌سازی و متناسب‌سازی را بدون دریافت کمک از دولت اجرا کردیم

همسان‌سازی و متناسب‌سازی را در سال ۱۳۹۹بدون دریافت کمک از دولت اجرا کردیم، جلسه روسای کانون‌های بازنشستگی فولاد با مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد در محل سالن تلاش برگزار شد.

به گزارش اکوپرشین به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی فولاد، در ابتدای این جلسه چند تن از روسای کانون‌های بازنشستگی فولاد مطالب مورد نظر خود را بیان نمودند.

سپس دکتر مسرور در سخنانی با اشاره به جلسه سال گذشته و تمجید از رشد و بالندگی کانون‌ها به بیان دستاوردهای صندوق پرداخت.

وی تصریح کرد: زمانی که در اواخر بهمن ۹۸ کار خود را در صندوق شروع کردیم اکچوئری مصوب شده صندوق فولاد حدود ۹ هزار میلیارد تومان بود.

مدیران صندوق با تلاشی سخت و خستگی ناپذیر موضوع را پیگیری کردند تا سرانجام اکچوئری مصوب شده به ۵۹ هزار میلیارد تومان رسید.

مسرور ادامه داد: در سال ۹۸ و به دلیل عدم انضباط مالی شرکت‌های تحت پوشش تعداد بندهای حسابرسی صندوق ۳۹ بند بود که اکنون این بندها به ۱۹ بند کاهش یافته و این موضوع نشان‌دهنده این است که وضعیت شرکت‌ها مطلوب‌تر شده است به گونه ای صندوق اکنون شرکت زیان ده ندارد.

وی با بیان اینکه دولت ۶۰ درصد بودجه صندوق را پرداخت می‌کند و ۴۰ درصد مابقی از منابع داخلی صندوق تامین می‌شود گفت: تنها دو درصد از هزینه‌های بازنشستگان از محل حق بیمه و کسورات دریافتی تامین می‌شود و این بدان معنی است که ورودی و خروجی صندوق هیچ تناسبی باهم ندارد در حالی که در سایر صندوق‌ها بخش قابل توجهی از هزینه‌ها از محل دریافت حق بیمه است.

مسرور اظهار داشت: صندوق فولاد تنها صندوقی بود که همسان‌سازی و متناسب‌سازی را بدون دریافت ریالی از دولت و با اتکا به منابع داخلی خود اجرا کرد.

در سال گذشته ۷۵۰ میلیارد تومان منابع اجرای همسان‌سازی شد که از محل سود شرکت‌ها تامین اعتبار صورت گرفت.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد ادامه داد: متوسط حقوق بازنشستگان در اسفند ۹۸، سه میلیون و هفتصد هزار تومان بود که این مبلغ اکنون به شش میلیون و نهصد هزار تومان رسیده است.

وی افزود: ما تا روزی که مدیریت صندوق را عهده دار باشیم وظیفه مان را به طور کامل انجام خواهیم داد.

مسرور با اشاره به پرداخت معوقات و افزایش حق عائله‌مندی گفت: این موارد موضوعاتی بود که باید مجوز آن از هیات امنا اخذ می‌شد که الحمدالله با پیگیری مدیران صندوق و همراهی هیات امنا اجرا شد و در حال حاضر موضوع پرداخت فوق‌العاده ایثارگری و سختی کار را در دستور پیگیری داریم.

وی، توسعه خدمات الکترونیک بازنشستگان، کاهش زمان پرداخت هزینه‌های درمانی، افزایش حق سرانه درمان و به نتیجه رساندن بسیاری از پرونده‌های حقوقی را از دیگر دستاوردهای صندوق برشمرد و گفت: همسان‌سازی بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه اجرا شد و فرمول محاسبه آن نیز در سایت صندوق قرار گرفت با این حال چنانچه ابهاماتی درباره این موضوع باشد آن را بررسی خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: ما در خصوص احقاق حقوق بازنشستگان هیچ‌گونه تنگ نظری نداریم زیرا حق بازنشسته از نظر من حق الناس است.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false