×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
خبر خوش کشاورزی، تولیدکنندگان کمپوست معاف از مالیات شدند

خبر خوش کشاورزی، تولیدکنندگان کمپوست معاف از مالیات شدند، معافیت تولیدکنندگان کمپوست از پرداخت مالیات، نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح استفساریه ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم با ۱۳۴ رأی موافق، ۳۸رأی مخالف و دو رأی ممتنع از مجموع ۱۷۴نماینده حاضر در صحن، با معافیت تولیدکنندگان کمپوست از پرداخت مالیات موافقت کردند.

به گزارش پایگاه خبری اکوپرشین به نقل از روستانیوز: در همین ارتباط رئیس هیئت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان بستر رویش قارچ (کمپوست) گفت: خوش‌بختانه بعد از تلاش‌های فراوان و با کمک وزیر جهاد کشاورزی و تشکل‌ها و علی‌رغم عدم موافقت دولت طی ۱۰سال گذشته، تولیدکنندگان کمپوست از پرداخت مالیات معاف شدند.

مهدی رجبی با اشاره به دلایل سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات از واحدهای تولیدکننده کمپوست بیان کرد: متأسفانه سازمان امور مالیاتی در راستای تولید درآمد برای خود و جلب منفعت برای دولت و از جهتی چون تولید کمپوست برای بستر رویش قارچ را مغایر فعالیت کشاورزی می‌دانست، اقدام به اخذ مالیات از برخی واحدها کرده بود که این امر منجر به تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدکننده شد.

رجبی افزود: امکان این‌که بتوان مواد اولیه کمپوست شامل کلش، کود مرغی، بذر و سنگ گچ را به‌صورت منظم و منسجم از کشاورزان گرفت و فاکتور آن را به سازمان امور مالیاتی تحویل داد، وجود ندارد. همچنین برخلاف اصناف دیگر در تولید کمپوست مواد اولیه و خروجی آن مشخص نیست و در این شرایط سخت تولید و با درآمد اندک و ریسک بالای تولیدات در بخش کشاورزی با پیگیری‌های شدید سازمان امور مالیاتی برای دریافت مالیات مواجه بودیم.

وی اضافه کرد: بعد از جمع‌آوری مواد اولیه ضایعاتی از کشاورزان و بهره‌برداران کار فاکتورسازی و ارائه آن به سازمان امور مالیاتی هم بسیار دشوار بود.

رجبی گفت: از طرفی چون قارچ به‌عنوان یک محصول پروتئینی سالم و گیاهی می‌تواند جایگزین خوبی برای پروتئین‌ گوشت باشد، نیاز به تولید کمپوست با سرمایه کم‌تر داشتیم و دریافت مالیات شرایط را برای ما سخت می‌کرد.

وی با تأکید بر صنف تولید قارچ و کمپوست به‌عنوان صنفی اشتغال‌زا در کشور و ضرورت حمایت از آن ادامه داد: بخش کشاورزی علی‌رغم استراتژیک بودن و ایجاد امنیت غذایی در کشور ما محروم و ضعیف است و مسئولان باید به هر طریق ممکن از آن حمایت کنند.

رجبی در پاسخ به این‌که چه تعداد واحد تولید کمپوست در کشور فعالیت می‌کنند، عنوان کرد: در مجموع حدود ۷۰واحد تولیدکننده کمپوست داریم که ۵۰واحد تولیدکننده کمپوست به‌صورت فصلی کار می‌کنند و ۲۰واحد کاملاً فعال داریم که از این تعداد ۱۲واحد به‌صورت کاملاً مدرن و مابقی سنتی کار می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین بالغ‌بر دو‌هزار و ۵۰۰نفر مستقیم و بیش از ۹هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم در این واحدهای تولیدی کار می‌کنند.

رجبی در رابطه با اهمیت تشکل‌ها در پیگیری حق و حقوق بهره‌برداران اظهار داشت: تشکل‌های بخش کشاورزی می‌توانند با تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی‌ مناسب تأثیرات فراوانی در پیگیری امور و احقاق حق بهره‌برداران داشته باشند و صنف ما نیز نشان داد که می‌توان این تأثیرگذاری را بر تصمیم‌گیران کشور داشت.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false