×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
اقتصاد دانش‌بنیان بدون بانک‌ها معنا ندارد

اقتصاد دانش‌بنیان بدون بانک‌ها معنا ندارد؛ بانک سپه ارزش سرمایه‌گذاری در اقتصاد دانش‌بنیان را به درستی درک می‌کند، چراکه اقتصاد دانش‌بنیان بدون حضور بانک‌ها قابل تصور نیست.

به گزارش اکوپرشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری با بیان این مطلب در مراسم افتتاحیه کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم از تلاش‌های مدیرعامل بانک سپه در حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان تقدیر کرد.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی اظهار داشت: بانک سپه ارزش سرمایه‌گذاری در اقتصاد دانش‌بنیان را به درستی درک می‌کند، چراکه اقتصاد دانش‌بنیان بدون حضور بانک‌ها قابل تصور نیست.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه وقتی درباره اقتصاد حرف می‌زنیم، نمی‌شود بدون بانک‌ها به این مقوله فکر کرد، گفت: اینکه بخواهیم اقتصاد دانش‌بنیان رقم بخورد و بانک‌ها حضور نداشته باشند، اشتباه است. در دنیا نیز در کنار افکار و ایده‌ها، نظام‌های مالی حضور دارند.

وی افزود: متاسفانه فرهنگی ترویج شده که دانش‌بنیان‌ها باید حمایت شوند، ولی واقعیت این است که دانش‌بنیان‌ها باید ما را حمایت کنند. دنیا، اقتصاد دانش‌بنیان‌ها را از کلید توسعه می‌داند، چراکه نرم‌افزارها، سخت‌افزارها و افکار همگی ارزش ایجاد می‌کنند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه حوزه دانش‌بنیان، حوزه‌ای است که ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد می‌کند، اضافه کرد: دنیا، دنیای رقابت در دانش است و امروز علم قوت، قدرت، حاکمیت و فرمانروایی را رقم می‌زند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با بیان اینکه ما، دولت و بانک‌ها باید ارزش‌ واقعی دانش‌بنیان‌ها را متوجه شویم، اظهار داشت: این شرکت‌‌ها می‌توانند با حرف جدید و ایده نو اقتصاد ایجاد کنند و بر همین اساس قسمت عمده‌ای از اقتصاد کشورهای بزرگ دنیا نیز بر مبنای مالکیت فکری است.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، رئیس بنیاد ملی نخبگان در این‌باره تصریح کرد: بانک سپه و بانک‌های دیگر در کشور بزرگترین منابع مالی را مدیریت می‌کنند و باید این فضا را ایجاد کنیم که مشتریان، سرمایه‌گذران بانک‌ها و مردم درک کنند که سرمایه‌گذاری بر دانش، ارزش افزوده‌های قابل توجهی ایجاد می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: وظیفه ما در معاونت علمی و فناوری حمایت و پشتیبانی از ایده‌های اولیه برای رسیدن به محصولات جدید قابل ارائه است و بانک‌ها نیز باید با شرکت‌های دانش‌بنیان عجین شوند و در پتنت‌ها و شرکت‌ها، سرمایه‌گذاری کنند.

به امید روزی که ابرشرکت‌های تولیدکننده فناوری و ارزش برای کشور داشته باشیم.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false