×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
اولین فروش خودرو بدون قرعه‌کشی برای همه خودروها

اولین فروش خودرو بدون قرعه‌کشی برای همه خودروها، مدیرکل خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت از آغاز طرح پیش‌فروش خودروهای داخلی خارج از فرآیند قرعه‌کشی برای همه خودروها (حتی محصولات ایران‌خودرو) از روز چهارشنبه هفته جاری (۱۰ اسفند ماه) خبر داد و تاکید کرد که در این طرح همه متقاضیان خودرو دریافت می‌کنند.

به گزارش اکوپرشین به نقل از ایسنا، عبدالله توکلی لاهیجانی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در این طرح خودروسازان بزرگ (ایران‌خودرو و سایپا) و همچنین خودروسازان بخش خصوصی محصولات خود را ارائه می کنند. 

مدیر کل خودرویی وزارت صمت تصریح کرد: در این طرح قرعه‌کشی انجام نمی‌شود و همه ثبت‌نام کنندگان، خودرو دریافت خواهند کرد، اما زمان تحویل خودروها بین سه ماه تا یک سال متفاوت خواهد بود. 

وی خاطرنشان کرد: در این طرح مشتریان در صورت عدم تمایل به دریافت خودرو با زمان انتظار بیشتر، می‌توانند انصراف خود را اعلام و پول خود را از حساب وکالتی خارج کنند. 

این مقام مسئول در وزارت صمت، اطلاع بیشتری از این طرح در اختیار قرار نداده است اما تا همین جای امر مشخص است که این طرح نه فروش فوق‌العاده با موعد تحویل سه ماهه است و نه پیش‌فروش که یکساله است، تعریف حساب وکالتی و واریز و مسدود کردن مبلغی از وجه خودرو هم ضروری است. 

بر این اساس این پرسش پیش می‌آید که می‌توان این طرح را نقطه پایان برای اتمام قرعه‌کشی‌ها که به لاتاری ملی نیز معروف است، دانست؟ در صورت تحقق این امر، می‌توان گفت وعده وزات صمت مبنی بر جمع شدن بساط قرعه‌کشی‌ها تا پایان سال ۱۴۰۱ محقق شده است.

ضمن اینکه ایران‌خودرو تاکنون طرح بدون قرعه‌کشی (با قیمت درب کارخانه) نداشته و این اولین بار است که محصولات ایران‌خودرو بدون قرعه‌کشی عرضه می‌شوند.

همچنین قالیباف، سخنگوی وزارت صمت اعلام کرده بود که ایران‌خودرو، سایپا و سایر خودروسازان بایستی در هفته جاری، عرضه‌های بزرگ خود را از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو طبق شرایط ثابت گذشته و با قیمت کارخانه‌ای اجرایی کنند.

این فرصت بسیارخوبی خواهد بود. ثبت‌نام از طریق سامانه تخصیص یکپارچه خواهد بود و چنانچه تعداد تقاضا بیش از تعداد عرضه باشد، متقاضیان در فهرست انتظار قرار می‌گیرند و سپس تاریخی برای تحویل به آن‌ها اعلام خواهد شد.

به اعتقاد بنده کف عرضه بایستی ۵۰۰ هزار دستگاه باشد.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false