×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
کشاورزانی که از الگوی کشت ابلاغی تبعیت کنند حمایت جامع می‌شوند

کشاورزانی که از الگوی کشت ابلاغی تبعیت کنند حمایت جامع می‌شوند، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در نشست بررسی مشکلات کشاورزان شهرستان بناب گفت: از کشاورزانی که از الگوی کشت ابلاغی تبعیت کنند حمایت جامع می‌شود.

به گزارش اکوپرشین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی: معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در انتهای سفر یک روزه به شهرستان بناب در نشست بررسی مشکلات کشاورزان شهرستان بناب که با حضور رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، مسئولین محلی و جمعی از کشاورزان و صاحبان صنایع خشکبار تشکیل شد، مشکل اساسی و عمده شهرستان بناب در بخش تولید را کم آبی و خشکسالی و بحران آب دانست.

وی گفت: بایستی در یک هماهنگی حداکثری بین همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و با هماهنگی‌ها و همکاری‌های وزارت کشور و مجموعه استانداری و فرمانداری که همیشه در کنار واحدهای تولیدی هستند انجام گرفته و بایستی برای ارتقای بهره وری بخش کشاورزی و بهره وری آب تلاش کنیم .

محمدمهدی برومندی تصریح کرد: تصمیماتی که در وزارتخانه انجام دادیم برای مصرف آب و استفاده صحیح و نفوذ دانش در بخش کشاورزی به ویژه در حوزه آب و استفاده از روش‌های نوین آبیاری و تولید برای استان و شهرستان بناب تصمیماتی خواهیم گرفت که حتما به توسعه و پایداری تولید کمک شایانی خواهیم کرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز با اشاره به ضرورت استفاده از روش‌های نوین در کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در همین راستا اولین گروه که می‌بایست برای تغییر الگوی کشت و به طور کلی تغییر روش کشاورزی پیش قدم شوند کشاورزان هستند.

اکبر فتحی با اشاره به مطالبه کشاورزان شهرستان بناب در خصوص حقابه کشاورزی گفت: قطعاً جهاد کشاورزی به دنبال پرداخت حقابه کشاورزی شهرستان‌های استان به خصوص بناب است و قطعاً پیگیر موضوع هستیم.

وی با اشاره به استفاده از روش‌های قدیمی در کشاورزی شهرستان بناب گفت: کشاورزان می‌بایست از روش‌های جدید برای بهبود محصولات خود استفاده کنند و در مرحله آخر از سمپاشی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: در جهان امروز سموم کشاورزی می‌بایست در حداقل خود استفاده شوند اما متاسفانه در کشاورزی کشور ما در روز اول به موضوع سمپاشی محصولات پرداخته می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در ادامه بر لزوم تغییر الگوی کشت در کشاورزی بناب تاکید کرد و گفت: متاسفانه با وجود اینکه در بناب مشکل کمبود آب داریم برخی از کشاورزان همچنان پیاز و گوجه فرنگی کشت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی با این گونه کشاورزان که از تغییر الگوی کشت ما تبعیت نمی‌کنند حمایت جامع نخواهد کرد و قطعاً خودشان مسئول کم آبی در اراضی کشاورزی خودشان هستند.

فتحی در پایان با اشاره به گلایه شهروندان از قطع شدن روزانه و برنامه‌ریزی شده برق چاه‌های آب در شهرستان بناب گفت: این موضوع ربطی به جهاد کشاورزی نداشته و بحث ملی و مربوط به وزارت نیرو می‌باشد اما ما مخالف قطع بودن برق حوزه کشاورزی بوده و هستیم.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false