×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
حضور در بازارهای بین‌المللی، انتقال دانش فنی و توسعه صادرات به سایر کشورها

حضور در بازارهای بین‌المللی، انتقال دانش فنی و توسعه صادرات به سایر کشورها، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی حضور در بازارهای بین‌المللی، انتقال دانش فنی و توسعه صادرات به سایر کشورها را از اهداف و افق‌های پیش روی برشمرد.

به گزارش اکوپرشین به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، علی اسحاقی، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در وبینار بررسی ظرفیت‌های همکاری موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با سفیران ایران در ۲۲ کشور افریقایی که باموضوع تولید واکسن و سرم‌های درمانی ضدمارگزیدگی و عقرب‌زدگی برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش و هماهنگی مدیران وزارت امور خارجه درخصوص برگزاری این نشست، گفت: پس از شیوع کووید ۱۹ و وابستگی بسیاری از کشورها برای تامین واکسن، موضوع عدالت و برابری کشورهای در حال توسعه در دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی به ویژه توزیع عادلانه واکسن، از طرف سازمان بهداشت جهانی، مورد توجه زیادی قرار گرفت و با توجه به دسترسی محدود کشورهای آفریقایی به این خدمات، همچنین توانایی‌ها و ظرفیت‌های موسسه رازی در ساخت انواع واکسن‌های پزشکی و دامپزشکی، با حمایت وزارت امور خارجه می‌توان از این فرصت برای حضور در بازارهای بین المللی، انتقال دانش فنی و صادرات بهره مند شد.

وی ادامه داد: این موسسه تجربه صادرات سرم‌های درمانی ضد مارگزیدگی و عقرب‌زدگی به کشور عراق را در کارنامه دارد و کمک می‌کنیم به این کشور، خطوط بسته بندی نیز ایجاد شود.

رئیس موسسه رازی در عین حال تصریح کرد: مجهزترین آزمایشگاه ویروس شناسی دنیا که در افریقا مستقر است به کشورهای اروپایی و آمریکایی تعلق دارد، بنابراین باید این نکته را در نظر بگیریم آفریقا، قاره ای راحت برای دسترسی و صادرات نیست و استانداردهای بالایی دارد.

دکتر اسحاقی، برگزاری دوره‌های آموزشی در خصوص تولید و کنترل کیفی واکسن برای کارشناسانی از کشورهای مالی و ازبکستان را از اقدامات این مجموعه در زمینه گسترش مراودات خارجی طی ماه‌های گذشته برشمرد و از آمادگی در برگزاری دوره‌های آموزشی به منظور توانمندسازی کارشناسان این کشورها در زمینه ساخت واکسن خبر داد.وی افزود: فقدان کارشناسان خبره و مجرب در آفریقا، انتقال تکنولوژی به این کشورها را با چالش مواجه خواهد کرد و لازم است در کنار انتقال تکنولوژی، در بحث آموزش نیز ورود کنیم.

در این نشست که با دعوت سفیران ۲۲ کشور آفریقایی برگزار شده بود، سفیران کشورهای نامیبیا، سنگال، غنا، اوگاندا، اتیوپی، تونس، گینه، بورکینافاسو، تانزانیا و موریتانی در خصوص موضوعاتی همچون جمعیت این کشورها، جمعیت دامی، جمعیت طیور، گزش سالانه مار و عقرب، واکسن‌های مصرفی پزشکی  دامپزشکی و …. مطالبی بیان کردند.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false