true
سوال اینجاست بر اساس کدام منطق و معیار در کشور ما ۳۲۰۰۰ میلیارد تومان به شکری یارانه داده میشود که ۸۰ درصد آن به مصرف صنف و صنعت بویژه نوشابه سازی میرسد؟!
به گزارش اکوپرشین، بیماریهای قلبی، عروقی، کلیوی، سرطان و آلزایمر تنها بخشی از بیماریهای است که در یک لیوان نوشابه خنک، شیرین و گازدار شناور است.
بزرگترین مشکل نوشابه ها که آن را در برخی زمینهها از نوشیدنیهای الکلی خطرناکتر میکند، این است که حاوی مقدار زیادی شکر است.
برخی نهادهای بهداشتی جهانی پیشنهاد میکنند برای کاهش مصرف این نوشیدنی مضر، علاوه بر مالیات کلی و سنگین برای برندهای نوشابهسازی، مالیات هر بطری نوشابه متناسب با شکر موجود در آن باشد.
حال سوال اینجاست بر اساس کدام منطق و معیار در کشور ما ۳۲۰۰۰ میلیارد تومان به شکری یارانه داده میشود که ۸۰ درصد آن به مصرف صنف و صنعت بویژه نوشابهسازی میرسد؟!
true
false
false
false