×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
ماموریت جدید وزیر صمت به ایران‌خودرو

وزیر صمت با اشاره به این‌که امروزه خودروها به سمت خودران شدن پیش می روند، گفت: باید اتوبوس و خودرو سواری خودران نیز تولید شود و در این زمینه، لازم است در ایران خودرو کارگروهی به منظور بررسی و کار در این زمینه تشکیل شود.

به گزارش اکوپرشین،به نقل از عصرخودرو، عباس علی آبادی، در آیین افتاح خط تولید خودروی ری را ضمن تبریک عید مبعث و دهه مبارک فجر، عنوان کرد:  دنیا در همه صنایع در حال تحول است و این تحولات به سرعت رخ می دهد. خودروی برقی نتیجه تحول امروز است و ممکن است فردا خودروی پیشرفته تری باشد، زیرا بشر با استفاده از فناوری، به سرعت در حال تحول و توسعه است، ما باید با این تحولات همراه شویم.

وی با بیان این‌که در صنعت خودرو، اولین و مهم ترین عاملی که این تحولات را رقم می زند، افزایش میزان رضایت ذی نفعان است، گفت: مهم‌ترین ذی نفع خودروسازان، مشتری است. اگر مشتری به هر دلیلی راضی نبود، باید رضایت او را جلب کرد. جلب رضایت مشتری موجب جلب رضایت خداوند می شود؛ باید دید مردم از کالاهایی که ما تولید می کنیم راضی هستند؟

علی آبادی با تاکید بر این‌که نخستین تحولی که از شما خودروسازان انتظار می رود، رشد میزان ایمنی خودرو است، گفت: در تصادفات با سرعت معقول نباید به سرنشینان آسیبی وارد شود.

وی با اشاره به مفاهیم شهر هوشمند افزود: باید  خودروها به شبکه ای متصل باشند که آن‌ها را هدایت کند. این موضوع بر کیفیت خودرو نیز اثرگذار خواهد بود.

وزیر صمت با تاکید بر این‌که خودروهای تولید شده توسط خودروسازان باید ترازی از هوشمندی را داشته باشند، تصریح کرد: هم چنین خودرو باید اشتراکی بوده و قابلیت این را داشته باشد که هر فردی بتواند با آن رانندگی کند.

وی در ادامه با بیان این‌که خودرو باید ارتقاپذیر نیز باشد، اظهار کرد: باید پلتفرم خودرو به قدری از زیرساخت مطلوبی برخوردار باشد که به راحتی بتوان آن را ارتقا داد و در آینده قادر به تولید نسخه برقی یا حتی هیدروژنی آن باشید.

علی آبادی هم چنین تصریح کرد: قیمت خودرو باید مناسب بوده و متناسب با خودرو باشد و به اصطلاح بیارزد.

وی با بیان این‌که امروز یکی از راه‌های بهبود اقتصاد حمل و نقل کشور برقی‌سازی است، گفت: از نظر اقتصادی، میزان مصرف برق در این خودروها به صرفه است. هم چنین خودروی برقی لنت، روغن، فیلتر هوا و… مصرف نمی کند و می توان به جای آن، به سمت تولید لوازم مورد نیاز محصولات برقی رفت و از پتانسیل کشور برای توسعه استفاده کرد.

وی با اشاره به این‌که تولید خودروی برقی موجب کاهش آلایندگی و در نتیجه سلامت شهروندان می شود، بیان کرد: آلودگی هوا با خود بیماری به همراه می آورد؛ امروزه هزینه های هنگفتی بابت بیماری مردم پرداخت می شود. استفاده از خودروی برقی در دنیا تجربه شده است، هیچ خودروساز خوبی در دنیا پیدا نمی کنید که خودروی برقی نداشته باشد

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false