×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

مهندس ابراهیمی از انعقاد قراردا د گروه صنعتی تراکتورسازی ایران قراردادی به ارزش ۱۱ میلیون دلار با کشور سودان خبر داد.

 مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: طی این قرارداد مقرر شد تا یک هزار دستگاه تراکتور به سودان ارسال شود.
ابوالفتح ابراهیمی افزود: تراکتورهای ارسالی به سودان با توجه به تقاضا و نیاز زمینهای کشاورزی این کشور محصول ۲۸۵ تک دیفرانسیل خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه صادرات به این کشور براساس قرار داد منعقده از ماه آینده شروع می شود گفت: طی محموله های ۱۹۸ دستگاهی نیاز سودان به تراکتور یاد شده تامین می شود.
ابراهیمی صادرات این تعداد تراکتور به سودان را زمینه ساز ایجاد بازار برای قطعات تراکتور در این کشور دانست و گفت: با تامین قطعات مورد نیاز تراکتورهای ارسالی در سالهای بعد عواید اقتصادی این قرارداد منحصر به تراکتورسازی و آذربایجان شرقی نخواهد بود بلکه با توجه به همکاری بیش از ۲۰۰ قطعه ساز با مجموعه تراکتورسازی ارزآوری این قرارداد به کل کشور بسط و گسترش خواهد یافت.
این فعال حوزه صنعت ضمن تاکید برسابقه رابطه اقتصادی با سودان گفت: در سالهای قبل بیش از ۲ هزار دستگاه تراکتور تولیدی در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در اختیار کشاورزان این کشور قرار گرفته است.
ابراهیمی همین رابطه تجاری را دلیلی بر عقد این قرارداد و تاکید طرف سودانی بر ادامه این روند اعلام کرد و گفت:باتوجه به کیفیت و کمیت تراکتورهای تولیدی که در اختیاران کشاورزان سودانی قرار گرفته آنان با آگاهی از این ویژگیها خواهان تامین نیازشان از سوی ایران هستند.
وی موقعیت کشاورزی و وجود رودخانه نیل برای توسعه کشاورزی سودان را مناسب عنوان کرد و گفت:شرایط یاد شده می تواند زمینه را برای افزایش حضور صنعتگران ایرانی در بازارهای سودان را فراهم آورد.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در پایان یاد آور شد که کشاورزان سودانی ایران را به عنوان امیدی برای تامین نیاز مزارعشان جهت افزایش ضریب مکانیزاسیون می دانند.
رئیس هیات سودانی نیز در این نشست آینده خوبی را برای رابطه تجاری ایران و سودان پیش بینی کرد و گفت:باتوجه به موقعیت کشاورزی سودان این رابطه تا حدی زیادی به اشترکات تجاری سودان با تراکتورسازی ایران بستگی دارد.
دفع الله کرار ضمن تاکید بر اینکه اقتصاد این کشور مبتنی بر کشاورزی می باشد گفت:سعی در جهت توسعه منابع کشاوورزی و تامین نیاز ارزی از طریق این پیشه در دستور کار سیاست گذاران سودانی قرار دارد.
وی اضافه کرد: مکانیزاسیون بخش کشاورزی در سودان ۵۰ درصد اتفاق افتاده که تکمیل این پرسه و رسیدن آن به ۱۰۰ درصد نیازمند ارتباط با مجموعه تراکتورسازی است.
کرار نقش و جایگاه تراکتورسازی را در افزایش ضریب مکانیزاسیون و در نتیجه توسعه کشاورزی سودان اساسی عنوان کرد.
این مقام سودانی در عین حال رابطه تجاری کشورش با تراکتورسازی را مربوط به سال ۲۰۰۱ دانست و گفت: هم اکنون تراکتورهای ایرانی در تمامی مزارع سودان حضور دارند که زمینه را برای توسعه کشاورزی و رسیدن به ۵۰ درصد ضریب مکانیزاسیون فراهم آورده اند.
گفتنی است در این دیدار مقرر شد تا نمایندگی انحصاری تراکتورسازی ایران در سودان نیز ایجاد شود

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false