×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

در چند روز گذشته پیامک جالبی به تلفن‌همراه تعداد زیادی از شهروندان تهرانی ارسال شده که متن آن از فروش ویلا در یکی از شهرهای شمالی با کمترین قیمت ممکن حکایت دارد.

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: در متن این پیامک نوشته شده است:« فقط با ۵۰ قسط ۱۰۰ تومانی در رامسر صاحب یک ویلای مبله شوید». دریافت‌‌کنندگان این پیامک در ابتدا تصور می‌کنند اگر فقط ۵ میلیون تومان در طول ۴ سال بپردازند، می‌توانند در سبزترین شهر شمالی کشور که کوچک‌ترین ویلا در آن حداقل ۵۰ میلیون تومان قیمت دارد، صاحب ملک شوند.

اما اصل این آگهی پیامکی عبارت است از: فروش ویلا در قالب «مالکیت زمانی» یا همان «time sharing» که در این شیوه، ویلای مبله‌شده در رامسر به ۵۰ نفر با ۵۰ سهم یکسان فروخته می‌شود طوری‌که هر خریدار فقط یک هفته در سال می‌تواند از ویلا استفاده کند و مابقی روزهای سال، ویلا به ۴۹ نفر دیگر، اختصاص می‌یابد.

قیمت واقعی این ویلا ۲۵۰ میلیون تومان است که بین ۵۰ نفر تقسیم می‌شود. صاحب پیامک می‌گوید هر سهم از ۵۰ سهم ویلا، پس از خریداری، به نام فرد خریدار منتقل می‌شود.

حال سوال این است: آیا استفاده از این روش برای اقامت یک هفته‌ای در شمال، صرفه اقتصادی دارد؟

همین الان در شهر رامسر، اجاره‌بهای بهترین ویلای مجهز به امکانات رفاهی، برای اجاره‌ یک هفته‌ای، روزی حداکثر ۵۰۰ هزار تومان است. بنابراین اگر قرار باشد با خرید ویلا، فقط یک هفته بتوانید از آن استفاده کنید، شاید بهتر باشد، کمتر از این رقم را برای اجاره بهترین ویلا هزینه کنید. البته در صورت انتخاب روش اجاره ویلا در مقابل «مالکیت زمانی»، یک ریسک تازه‌ای مطرح می‌شود و آن، افزایش سالانه اجاره‌بها است به این معنی که اگر امسال برای اجاره یک هفته ویلا، ۳/۵ میلیون تومان پول لازم است، سال آینده این رقم به ۴ میلیون تومان و سال‌های بعد عدد آن از ۵ میلیون تومانی که الان برای مالکیت زمانی یک ویلا لازم است، تجاوز می‌کند.

این درحالی است که در شیوه خرید مالکیت زمانی، عدد پرداخت شده برای کل دوران استفاده –سال‌های متمادی- ثابت خواهد بود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false