×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

رئیس جمعیت هلال‌احمر قطر خواستار استفاده از تجربیات درمانی و بیمارستانی خارج از کشور (بین المللی) هلال‌احمر ایران شد.

به گزارش جمعیت هلال احمر، محمد الغانم المعاضید پس از امضای یادداشت تفاهم همکاری‌های دو جانبه با رئیس‌جمعیت هلال‌احمر کشورمان به منظور توسعه همکاری‌های دو جانبه در زمینه‌های امدادی، آموزشی، درمانی و حقوق بشردوستانه از نزدیک با توانمندی‌های هلال احمر در بخش‌های درمانی و توانبخشی نیز آشنا شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر قطر در دیدار خود از مرکز جامع‌ توانبخشی خواستار استفاده از تجربیات درمانی و بیمارستانی خارج از کشور هلال‌احمر ایران شد.

المعاضید با اشاره به فعالیت‌های درمان هلال‌احمر در بیمارستان دبی اشاره کرد و افزود: خدمات پزشکی و درمانی در این مرکز با استانداردهای بالایی ارایه می‌شود.

در این دیدار غلامرضا شاهرضایی، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال‌احمر نیز در این دیدار به معرفی فعالیت‌های مختلف مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلال‌احمر در داخل و خارج از کشور پرداخت.

وی گفت: هم اکنون ۷۶ مرکز توانبخشی در کشور توسط هلال احمر اداره می‌شود که این تنها بخشی از فعالیت‌های این مرکز است.

شاهرضایی به فعالیت‌های درمان اضطراری و ایجاد سامانه‌های بهداشتی و درمانی که در زمان حادثه با سرعت مستقر و خدمات درمانی به آسیب‌دیدگاه ارائه می‌کنند، اشاره کرد و افزود: بخشی از این کلینیک‌ها توسط چادر‌ها و کانتینرها در منطقه برپا می‌شوند.

وی افزود: هم اکنون تمام کشور به این سامانه تجهیز شده است و از پزشکان و پیراپزشکان داوطلب با فراگیری آموزش‌های لازم به صورت سازماندهی شده با تمرین در مانور‌ها استفاده می‌شود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر از فعالیت ۲۲ کلینیک‌ در استان‌ها خبر داد و افزود: نیروهایی که در این مراکز فعالیت می‌کنند در شرایط حادثه نیز برای کمک‌رسانی حضور دارند.

وی بیان کرد: ۲۲۰ مرکز واکسیناسیون هلال‌احمر نیز سالانه یک میلیون حجاج و زائران عتبات عالیات را واکسینه می‌کنند.

شاهرضایی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت ۲۴ مرکز درمانی خارج از کشور هلال‌احمر اشاره کرد و افزود: بیشتر این مراکز در کشورهای آفریقایی دایر شده است و در لبنان، امارات و بولیوی به صورت بیمارستانی فعالیت می‌کنند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر راه‌اندازی مراکز درمانی در پاکستان، اکوادر، کومورو، تانزانیا را از برنامه‌های آینده هلال‌احمر عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مراکز درمانی خارج از کشور هلال‌احمر با استقبال گسترده‌ای به لحاظ کیفیت دارو و قیمت آن در مقایسه با سایر کشورها مواجه است، افزود: ما علاقه‌مندیم که با جمعیت‌های توانمند‌ دیگر در منطقه پروژه‌های مشترک اجرا کنیم، چون راه‌اندازی این مراکز ارتباط جمعیت‌های ملی و وزارت بهداشت کشورها را با یکدیگر قوی‌تر می‌سازد و چنانچه حادثه‌ای اتفاق رخ دهد با سرعت بیشتری می‌توان به خدمات‌رسانی پرداخت.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false