×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true

رئیس اتحادیه بنکداران پارچه تهران گفت: پارچه‌فروشان نیز مانند سایر اصناف از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده استقبال کردند.

محمد صادق مشایخ با بیان اینکه آمار مشارکت پارچه‌فروشان در مالیات بر ارزش افزوده در دست سازمان امور مالیاتی است، گفت: اما پارچه‌فروشان نیز مانند سایر اصناف از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده استقبال کردند.

وی در مورد اینکه نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال آینده ۵ درصد می‌شود، گفت: به هرحال این وظیفه قانونی اصناف از جمله بنکداران پارچه است که قانون را اجرا کنند و بعد از قضایای پیش آمده در سال قبل پارچه‌فروشان برای ثبت‌نام در مالیات ارزش افزوده اقدام کردند.

رئیس اتحادیه بنکداران پارچه تهران در مورد مذاکره برای مالیات بر درآمد افزود: مذاکرات شورای اصناف و مجمع امور صنفی و سازمان امور مالیاتی هنوز شروع نشده، چون تا پایان تیر ماه ۹۱ فرصت برای مذاکره در مورد مالیات بر درآمد اصناف در سال ۹۰ وجود دارد.

وی گفت: اصناف پارچه‌فروش نیز مانند سایر مردم باید قانون را اجرا کنند و از اجرای قانون استقبال می کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، قانون مالیات بر ارزش افزوده که از مهر ماه ۱۳۸۷ به مدت ۵ سال آزمایشی شروع شده، ابتدا با نرخ ۳ درصد بود، اما طبق قانون برنامه پنجم سالانه یک درصد به این نرخ اضافه می‌شود که بر این اساس، این نرخ در سال جاری به ۴ درصد رسید و از ابتدای سال ۹۱ به ۵ درصد می‌رسد.

قانون مالیات بر ارزش افزوده به مدت ۵ سال از ۸۷ تا ۹۲ آزمایشی اجرا می‌شود.

نرخ مالیات بر ارزش افزوده در ایران یکی از پایین‌ترین نرخ های جهان به شمار می‌رود که چون اولین بار این قانون به عنوان مالیات بر مصرف اجرا می‌شود، برای آشنایی مردم و فرهنگ‌سازی، با نرخ پایین شروع شده است.

قانون مالیات بر ارزش افزوده در بیش از ۱۴۶ کشور جهان اجرا می‌شود و یکی از اهداف قانون‌گذاران مالیات بر ارزش افزوده در ایران این بوده است که با اجرای این قانون جریان درآمد و کالا و معاملات در کشور شفاف و واقعی شود، تا از آن رهگذر مالیات بر درآمد نیز به واقعیت نزدیکتر شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false