×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
جایگاه انجمن‌های صنفی و تعامل چندسویه در توسعه و شکوفایی حمل و نقل کشور

جایگاه مهم و نقش موثر انجمن های صنفی حوزه حمل و نقل جاده ای و تعامل چندسویه آنها در توسعه و شکوفایی حمل و نقل کشور راهگشاست.​

به گزارش اکوپرشین به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس این سازمان در دیدار با اعضای هیات مدیره  تشکل های صنفی حمل و نقل استان هرمزگان ضمن بیان مطلب فوق به اهمیت و جایگاه استراتژیک این استان در حمل و نقل کشور و تامین مواد اولیه و کالاهای اساسی کارخانجات و کارگاهای تولیدی کشور اشاره کرد و ضرورت نگاهی ویژه به این بخش را یادآور شد.

خواسته ها و مشکلات موجود در استان هرمزگان

معاون وزیر راه و شهرسازی در این نشست جایگاه انجمن های صنفی و با توجه به خواسته ها و مشکلات موجود در سیستم حمل و نقل استان هرمزگان، بر لزوم ایجاد ساختار منظم و استفاده از ظرفیت های موجود برای رسیدن به وضعیت مطلوب تاکید کرد.

حسن نیا تصریح کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و وزارت راه و شهرسازی به عنوان تنظیم گر سه عنصر صاحبان شرکت ها ،صاحبان کالا و مالکان ناوگان، تمام تلاش خود را بر پایه ارزیابی، کنترل و حمایت از انجمن های تخصصی قرارداده است.

ضرورت نظارت سیستماتیک

بر اساس این گزارش توجه به حمل بدون بارنامه و حمل خارج از ناوگان شرکت ها  از دیگر محورهای سخنان معاون وزیر در این نشست بود و بر ضرورت نظارت سیستماتیک و لزوم نگاه شرکت محور و مالکیت محور تاکید کرد.

رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای افزود: وضعیت اقتصادی کشور، نگاه ویژه به فرآیند حمل و نقل بار و مسافر و کنترل این فرآیندها با رویکرد آسیب شناسی را می طلبد.

آخرین وضعیت پروژه های در حال اجرا

بر اساس این گزارش معاون وزیر راه و شهرسازی با حضور در محورهای مواصلاتی استان هرمزگان آخرین وضعیت پروژه های در حال اجرا، بهسازی و پیشرفت عملیات اجرایی راه های روستایی در قالب طرح ابرار را ارزیابی کرد.

اهمیت محورهای مواصلاتی استان هرمزگان

وی با اشاره به اهمیت جایگاه انجمن های صنفی و محورهای مواصلاتی استان هرمزگان گفت: یکی از اولویت های مهم سازمان در سال جاری توسعه راه های روستایی و ارتقاء ایمنی محورهای مواصلاتی در راستای افزایش رضایتمندی مردم و کاربران جاده ای است.

حسن نیا با حضور در محور مواصلاتی بندرعباس- اسکله شهید رجایی- بندرخمیر، سه راهی کهورستان به سمت لار در استان فارس و همچنین پروژه  های در حال اجرای بهسازی محور روئیدر خاطرنشان کرد: از مهم ترین دغدغه های مردم بخش روئیدر شهرستان بندرخمیر و روستاهای تابعه، احداث پل موسوم به پل کروئیه است که تنها مسیر ارتباطی ۲۱ روستای بخش روئیدر با شهر بندرخمیر و مرکز استان است.

ارزیابی و مطالعات اولیه در مورد احداث پل

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که ۴۳۱۴ خانوار با جمعیتی معادل ۱۴۳۲۷ نفر از این راه بهره مند هستند، تصریح کرد: در این بازدید ارزیابی های فنی صورت گرفت و با توجه به مطالعات اولیه در مورد احداث پل مذکور به طول ۱۴۴ متر، مقرر شد طراحی پل با در نظر گرفتن سه دهانه ۴۸ متری و عرض ۹ متر ظرف یک ماه آینده انجام و به پیمانکار واگذار شود.

وی گفت: این پل در آینده از مسیر تردد به سمت فین، به محور بندرعباس-سیرجان ارتباط داده می شود و از این حیث حائز اهمیت است، لذا با توجه به مشکلات مردم منطقه خصوصاً در ایام بارندگی فصلی و قطع ارتباط چندین روستا به بخش روئیدر و مرکز شهرستان خمیر، عملیات اجرایی آن قبل از دهه فجر آغاز خواهد شد که امیدواریم طی دو سال آینده روند احداث آن به اتمام برسد.

اقدامات و فعالیت های حمل و نقل جاده ای کشور

این گزارش حاکی است سرکشی از پروژه  های در حال اجرای محور روئیدر، بهسازی محور فین و راه های روستایی گیشو، پرکان، آل موسی و شهرک بناب شهرستان بندرخمیر و همچنین راه های روستایی مهدی آباد، دشتمارم و-کوران شهرستان بندرعباس در قالب طرح ابرار از دیگر اقدامات و فعالیت های رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در این بازدید بود.

عملیات تعریض و بهسازی محورها

عبدالهاشم حسن نیا در خصوص تعریض و بهسازی محور روئیدر گفت: عملیات تعریض و بهسازی محور روئیدر با پیشرفت فیزیکی ۵۲ درصد در حال اجراست و بستر سازی، خاکبرداری از ترانشه، پریمکت و آسفالت این پروژه مطلوب است که امیدواریم با اتمام عملیات احداث پل ها و بهره برداری از آن خدماتی در شان مردم نجیب این منطقه و کاربران جاده ای ارائه شود.

در ادامه بازدید از محور های حوزه شهرستان بندرعباس بخش فین، دستورات لازم در خصوص طول ۱۵ کیلومتری باقیمانده حدفاصل روستای سرزه تا شهر فین داده شد تا در اسرع وقت اجرایی شود و حتی الامکان از لوله های فلزی و بتنی و باکس های بتنی استفاده شود، همچنین در خصوص محورهای روستایی آماده به آسفالت نیز جهت تسریع در اجرای آسفالت، مجوز آسفالت سطحی ۳۰۰ کیلومتر از راه های روستایی در سطح استان به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان داده شد.

گفتنی است معاون فنی و اجرایی سازمان و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان، معاون وزیر راه و شهرسازی را در این سفر همراهی کردند.

جایگاه انجمن های صنفی

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false