true
رییس مجمع عالی واردات معتقداست در سال تولید ملی باید ارتباط میان تولید و تجارت توسعه یابد، به نحوی که تولید، تجارت را پشتیبان و هم سوی خود کرده و تجارت نیز تولید را محمل افزایش ارزش افزوده بشناسد.
محمد حسن برخوردار با تاکید بر ضرورت بهره برداری کامل از توان تجارت خارجی کشور افزود: حمایت از تولید ملی به معنای نفی تجارت خارجی نیست.
وی در گفت وگو با ایرنا تصریح کرد : واردات در مسیر ایجاد ارزش افزوده بهینه می تواند بازار کشورهای منطقه را بیش از پیش برروی کالای ایرانی بگشاید.
عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران در باره حمایت از سرمایه ایرانی اظهار داشت: قدر مسلم حمایت از تولید بدون هدایت سرمایه محقق نخواهد شد .
وی توضیح داد: بسترهای مالی و حقوقی اطمینان بخش در صورت کاستی قوانین و مقررات جاری باید تدارک شود تا مزیت ها و مشوق های ویژه ای برای تبدیل چرخه سرمایه ،تولید و تجارت ارایه شود .
از نظر برخوردار، نقش و کارکرد مؤثر و مثبت برنامه های حمایتی به منظور ترغیب سرمایه گذاری در بخش تولید و بالا بردن ظرفیتهای ایجاد کننده ارزش افزوده دراین چرخه، انکار ناپذیر است. اگر سرمایه گذار و تولید کننده نتوانند نتیجه سرمایه گذاری و تلاش خود را پیش بینی کند هیچ گاه در این مسیر قدم نمی گذارد.
وی با اشاره به ضرورت ارتقاء سطح فناوری تولید افزود:هر چقدر هم که مردم را تشویق به خرید کالای ایرانی کنیم، اما کیفیت تولیدات پایین باشد، به طورعملی رغبتی از سوی مردم به کالای ایرانی نخواهد بود. برای افزایش کیفیت تولید چاره ای جز انتقال تکنولوژی جدید نخواهیم داشت.
رییس مجمع عالی واردات در باره نقش دولت در تکمیل چرخه سرمایه تولید و تجارت افزود:اگر دولت و سیستم بانکی کشور، خدمات پولی و مالی را به موقع ارائه ندهد و یا قوانین اقتصادی فضای کسب و کار را سخت کند ،همت تولید کننده و بازرگان ایرانی به ثمر نخواهد نشست.
عضو اتاق ایران تصریح کرد: دولت باید تجارت را به بخش خصوصی واگذار نموده و صرفا از طریق سیاستگذاری و ابزارهای نظارتی ،بازار را کنترل کند،از طریق مکانیزم های ترغیبی ، کاهش بروکراسی اداری و تامین سهل سرمایه برای فعالان اقتصادی شناسنامه دار چرخه ایجاد ارزش افزوده را چابک و چالاک کند.
true
false
false
false