به گزارش اکوپرشین به نقل از شاتا؛ مهدی صادقی نیارکی در نشست شورای مدیران معاونت امور صنایع وزارت صمت که با حضور عضو هیات مدیره و معاون اعتباری و بانکداری شرکتی بانک ملی ایران برگزار شد، از تشکیل کارگروهی برای احصاء اولویت های سرمایه گذاری برای توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع راهبردی با همکاری بانک ملی ایران خبرداد .
تشکیل کمیته با همکاری بانک ملی و سایر بانک ها برای صیانت از تولیدملی
معاون امور صنایع وزارت صمت در این نشست که تعدادی از مدیران معاونت طرح وبرنامه وزارت صمت نیز حضور داشتند ،از تشکیل کمیته مشترک با بانک ملی و سایر بانک ها برای صیانت از تولید ملی خبرداد وگفت: سیاستگذاری مشترک بخش صنعت با سیستم پولی –بانکی در تامین منابع لازم برای توانمندسازی صنایع راهبردی با محوریت تامین سرمایه مورد نیاز برای توسعه و تعمیق داخلی سازی در کشور از جمله موضوعاتی است که در این کارگروه به آن پرداخته خواهد شد.
وی افزود: ۲۱۰ رشته فعالیت صنعتی به عنوان اولویت های ساخت داخل شناسایی شده است ومی توان با همکاری بانک ها بخش عمده ای از منابع برای توسعه داخلی سازی در این صنایع اختصاص داد.
معاون امور صنایع وزارت صمت تکمیل ظرفیت های خالی صنایع را از دیگر اولویت های وزارت صمت برشمرد و گفت: تامین سرمایه گردش برای تکمیل ظرفیت های خالی صنایع در شرایط کنونی ضروری است وباید با تزریق نقدینگی این ظرفیت ها فعال شوند.
صادقی نیارکی همچنین پایش وضعیت زنجیره تامین در چهار رشته فعالیت صنعتی را ازدیگر برنامه های معاونت امور صنایع برشمرد و تصریح کرد: نشست های پایش چهار زنجیره صنعتی فلزات گرانبها، صنعت غذایی ، پوشاک ولوازم خانگی هر هفته با محوریت برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت تولید و توسعه صادرات برگزار می شود.
اعلام آمادگی بانک ملی برای اختصاص تسهیلات برای پروژه های توسعه ساخت داخل
در این نشست سید فرسد موسوی عضو هیات مدیره و معاون اعتباری و بانکداری شرکتی بانک ملی ایران نیز با نگاهی به نقش بانک ها در توسعه سرمایه گذاری در بخش مولد کشور وایجاد زیر ساخت های صنعتی از اعلام آمادگی بانک ملی برای اختصاص تسهیلات برای پروژه های توسعه ساخت داخل در صنایع راهبردی خبرداد .
وی با تاکید بر احصاء اولویت های صنعتی در شرایط کنونی از تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگانی از بانک ملی و وزارت صنعت برای شناسایی مهمترین پروژه های داخلی سازی استقبال کرد.
گفتنی است در این نشست مدیران معاونت طرح وبرنامه وصنایع نیز مهمترین دغدغه های پیش رو برای توسعه سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعتی مطرح ونکاتی برای بهره مندی از فرصت های سرمایه گذاری در شرایط فعلی ارائه کردند.