×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
هزینه‌های تولید مواد غذایی ترکیه ۳۰ درصد افزایش یافته است

هزینه‌های تولید مواد غذایی ترکیه ۳۰ درصد افزایش یافته است،‌ مجمع تولید‌کنندگان صنایع غذایی ترکیه اعلام کرد که هزینه های انرژی مصرفی‌، بسته‌بندی و کارگران صنایع افزایش یافته از طرفی عدم خرید این اقلام در بازارهای جهانی این صنایع را تهدید می‌کند.

دکتر سید جلال ابراهیمی+اکوپرشین

اکوپرشین: طارق تزل رئیس قسمت شیر و گوشت صنایع غذایی ترکیه اعلام کرد که اگر شرایط کرونا بهبود نیابد و ویروس کنترل نشود این صنایع روزهای سختی را در پیش رو دارد.

او گفت که افزایش هزینه‌های تولید تا ۳۰ درصد و از طرفی کم شدن صادرات و تقلیل سفارشات و همچنین کم شدن بازار داخلی به علت مصرف کم این مواد به لحاظ کمبود درآمد خریداران دور نمایی روشن را در افق ۲۰۲۱ نشان نمی‌دهد.

از طرفی هزینه‌های جمع آوری شیر و سایر هزینه‌ها از جمله حمل و نقل در آغاز سال نشانه خوبی برای شش ماه آینده نیست وهم اکنون صنایع غذایی‌، شیر‌، گوشت و کالاهای اساسی مصرفی با کمبود اعتبارات بانکی مواجه هستند و این امر احتمال توقف سرمایه در گردش و عامل رکود در صنایع پایین دستی این صنایع شده و تاثیرگذار در حوزه صادرات است.

فروشگاه مواد  غذایی ترکیه+اکوپرشین

مجمع تولیدکنندگان صنایع شیر و گوشت اعلام کرد که باید در اخذ مالیات و درصدهای آن توجه خاص از سوی دولت معمول شود و از سوی دیگر برای پرداخت مالیات زمانبندی و مهلت در نظر گرفته شود و الا با افزایش هزینه های تولید و توقف صادرات و فشار بانکی برای پرداخت اعتبارات دریافتی این صنایع در آستانه توقف قرار میگیرد.

مجمع صنایع غذایی ترکیه اعلام کرد که اگر هم کرونا ویروس متوقف و یا به طور جدی کنترل شود ازنیمه دوم سال ۲۰۲۱ احتمال بهبود بازار برای صنایع غذایی به خصوص شیر و گوشت است.

دکتر ابراهیمی گفت: صنعت شیر ترکیه که یکی از اقلام صادراتی به شرق و جنوب شرقی آسیا است با ۵/۱۵% کسری در صادرات مواجه است.

ترکیه در ۲۰۱۹ رقمی برابر با ۲۰۸ هزارو پنجاه و یک تن صادرات مواد لبنی داشته که به رقم ۱۷۷ هزار تن تقلیل یافته یعنی با ۳۱ هزار تن کسری صادرات در یک سال.

او گفت که علاوه بر تقلیل سفارشات داخلی عوامل دیگری در صادرات مواد لبنی وجود دارد که از آن جمله مشکلات و برخوردهای گمرکی و شرایط حمل و نقل و مشکلات لجستیک ترکیه است.

اقتصاد ترکیه در ۲۰۲۱ از نوسانات پولی در بازارهای جهانی و همچنین فشارهای اقتصادی که بسیاری از کشورهای اروپائی با آن روبه رو هستند مواجه است و باید در نظر گرفت که بیشترین بازارهای صادراتی ترکیه در حوزه اروپا و آفریقا است و فروش صادراتی به یورو و پرداخت‌های ترکیه به بانک جهانی به دلار است.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false