×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
اتخاذ دولت برای کاهش قیمت و تدابیر به عمل آمده در صنعت مرغداری

اتخاذ دولت برای کاهش قیمت مرغ و تدابیرهای به عمل آمده در صنعت مرغداری،نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور با اشاره به افزایش هزینه مولفه های تولید از تاخیر در ارسال و بارگیری نهاده های دامی خبر داد.

به گزارش اکوپرشین به نقل از ایسنا، با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه در بازار ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان است، در حالی بایستی براساس نرخ مصوب یعنی ۴۲۰۰ تومان فروخته شود، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای تیرماه قیمت دان آماده را ۱۰ درصد افزایش داده است. همچنین از ابتدای سال دولت ذرت را ۱۴ درصد و  حمل و نقل را ۳۰ درصد گران کرده است و در کنار افزایش قیمت واکسن، دارو و ریزمغذی ها، سویا نیز از ۳۲۰۰ تومان به ۳۴۰۰ تومان رسیده است.

حبیب اسدالله نژاد گفت: در حال حاضر قیمت مصوب مرغ زنده ۱۷ هزارو ۱۰۰ تومان است اما با توجه به افزایش هزینه مولفه های تولید قیمت تمام شده آن برای مرغداران بیش از ۲۰ هزارتومان است. به همین منظور تشکل ها و اتحادیه ها فعال در این صنعت از دولت درخواست اصلاح قیمت دارند تا حقوق مرغداران نیز ضایع نشود.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران اضافه کرد: البته موافق افزایش قیمت مرغ در سطح بازار نیستم ولی معتقدیم دولت باید تدابیری اتخاذ کند تا قیمت مولفه های تولید تعدیل و به حالت اولیه خود بازگردد. در این صورت استقبال مردم از خرید مرغ بیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به تاخیر در ارسال و بارگیری نهاده های دامی، تصریح کرد: از حدود ۴۰ روز پیش شاهد تاخیر در ارسال نهاده ها هستیم، به گونه ای که نهاده هایی که مرغداران در سامانه بازارگاه خریداری می کنند گاها ۳۰ تا ۳۵ روز بعد به دستشان می رسد. همین قضیه باعث شده تا مرغداران برای تامین نهاده های مورد نیاز خود به بازار آزاد مراجعه کنند. یعنی علاوه بر اینکه مرغداران در تامین نقدینگی خود دچار مشکل هستند  مجبورند برای خرید نهاده به بازار آزاد مراجعه کرده و هزینه های گزافی را بپردازند.

اسدالله نژاد در پاسخ به این سوال که گفته می شود در ماه های آینده شاهد صف های طولانی مرغ خواهیم بود و آیا تولید کاهش یافته است،   گفت: در جوجه ریزی از سیاست گذاری ستاد تنظیم بازار ۷میلیون قطعه عقب هستیم اما اگر بر توزیع مرغ در سطح کشور از کشتارگاه تا بازار مصرف نظارت صورت بگیرد قطعا کمبودی در این زمینه نخواهیم داشت. از دولت جدید هم انتظار داریم به گونه ای برنامه ریزی کنند که موانع تولید برداشته شود و شرایط پایدار و نوسانات به حداقل برسد.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false