×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
بازرگان: مقام چهارم تولید کیوی در جهان هستیم

بازرگان، مقام چهارم تولید کیوی در جهان هستیم،‌ معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: کیوی تناسب اقلیمی خوبی با شمال کشور و بخصوص استان گیلان دارد و این محصول با مزیت اقتصادی بالا باید بیشتر تولید و صادر شود.

کامبیز بازرگان در بازدید از ایستگاه تحقیقات کشاورزی آستارا+اکوپرشین

به گزارش اکوپرشین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کامبیز بازرگان در بازدید از ایستگاه تحقیقات کشاورزی آستارا افزود: ایران مقام چهارم تولید کیوی را در جهان دارد و تولید این میوه از نظر صادرات، ارزآوری و سود اقتصادی برای کشاورزان مهم است.

وی اضافه کرد: نباید اراضی مولد، از چرخه تولید خارج شود و باید با حمایت از کشاورزان برای تولید کیوی از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری شود و خوشبختانه با استقبال کشاورزان و بهره وری خوب آب، باغات کیوی در گیلان در حال توسعه است.

بازرگان با اشاره به نقش سازنده مراکز تخصصی تحقیقات کشاورزی بر توسعه و بهره وری این بخش، گفت: ۲۰ موسسه تخصصی تحقیقاتی، ۳۴ مرکز تحقیقات استانی و ۳۷۴ ایستگاه تحقیقات کشاورزی در کشور فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۰۹ ایستگاه تحقیقات کشاورزی آستارا فعال شده و با توجه به محدودیت های اعتباری، نیازمند توجه بیشتر است و در بازدید اخیر معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و در بازدید امروز برای توسعه این ایستگاه برنامه ریزی شد.

غلامرضا مرحبا نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید گفت: انتظار داریم ایستگاه تحقیقات کشاورزی آستارا با ترویج علم و نوآوری در تولید محصولاتی نظیر کیوی و فندق نقش آفرین باشد.

وی افزود: طرح های پژوهشی این ایستگاه تحقیقاتی باید به خوبی اجرا شود تا کشاورزان از آموزه های علمی و تحقیقاتی استفاده کنند و خسارت ها کاهش و بهره وری کشاورزی افزایش یابد.

باغ کیوی+اکوپرشین

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false