×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
مدیریت بنادر ماهیگیری به تعاونی‌های صیادی واگذار می‌شود

مدیریت بنادر ماهیگیری به تعاونی‌های صیادی واگذار می‌شود، ۴۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت بنادر صیادی در سال ۹۹ تخصیص یافته که از این میزان تاکنون ۲۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

به گزارش اکوپرشین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی: معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران ضمن بیان این مطلب افزود: برای احداث بنادر ماهیگیری در جنوب کشور در سال جاری مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب داشتیم که ۴۹۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت.

پرویز محبی، تعداد بنادر ماهیگیری در طول نوار ساحلی جنوب کشور را ۷۰ مورد عنوان کرد و اظهار داشت: از این تعداد، ۱۵ بندر صیادی در حال ساخت است.

وی گفت: به دلیل عدم پرداخت به موقع اعتبارات، گاهی روند ساخت این بنادر با کندی روبرو می‌شود.

محبی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی این بنادر متفاوت و بین ۳۰ تا ۷۰ درصد است.

 وی خاطر نشان کرد: حدود ۵۸۰۰ کیلومتر وسعت نوار ساحلی جنوبی کشور با احتساب کرانه‌های جزایر است که این ۷۰ بندر ماهیگیری در آن قرار دارند.

محبی اظهار داشت: در ۱۲۰ نقطه از این نوار ساحلی، مراکز تخلیه صید وجود دارد.

وی در همین حال از واگذاری مدیریت برخی از بنادر ماهیگیری در جنوب کشور به تعاونی‌های صیادی خبر داد و گفت: تاکنون از ۷۰ بندر فوق، مدیریت ۴۲ مورد از سوی سازمان شیلات ایران به این تعاونی‌ها واگذار شده است.

محبی، هدف از واگذاری مدیریت بنادر ماهیگیری به تعاونی‌های صیادی را مشارکت آنها در برخی کارها همچون تامین نیروی مورد نیاز و انجام زیرساخت‌ها توسط خود صیادان برشمرد.

وی همچنین از تحویل ۳۸ مورد موج شکن مردمی در طول نوار ساحلی جنوب کشور به سازمان شیلات ایران خبر داد و بیان داشت: بر اساس مصوبه هیات دولت در سال جاری، قرار شده سازمان بنادر این موج شکن‌ها را در استان‌های مختلف به سازمان شیلات ایران تحویل دهد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران افزود: با انجام این کار ظرفیت مضاعفی برای تخلیه صید صیادان جنوب کشور فراهم می‌شود.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false