×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
۱۵۰ طرح شیلاتی به بهره‌برداری رسید

۱۵۰ طرح شیلاتی به بهره‌برداری رسید،  در شصت و چهارمین هفته پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید، ۱۵۰ طرح ملی وزارت جهاد کشاورزی در حوزه شیلات با سرمایه گذاری ۵۸۵ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۵ هزار و ۷۲۰ نفر به بهره برداری رسید.

به گزارش اکوپرشین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، نبی‌الله خون‌میرزایی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت جهاد کشاورزی توسط رئیس جمهور، با ارائه گزارش پروژه‌های شیلاتی از استان بوشهر، اظهار کرد: پرورش میگوی کشور یک روند رو به رشدی به نسبت سطح زیر کشت و میزان تولید در ۸ ساله دولت تدبیر و امید بر جای گذاشته است و میانگین تولید در هکتار از ۲.۶ تن در سال ۹۲ به ۴.۲ تن در هکتار در سال ۹۹ رسید.

وی افزود: در ۳ سال گذشته میانگین صادرات میگو ۲۹ هزار تن در سال بود که در ۱۱ ماهه سال ۹۹ بیش از ۱۷ هزار تن محصول تولیدی صادر شده است که این صادرات به ۲۶ کشور بوده است.

خون‌میرزایی در رابطه با ظرفیت‌های شیلاتی استان بوشهر گفت: آبزی‌پروری ساحلی و دریایی از مزیت‌های این استان است و این استان از قطب‌های پرورش میگوی کشور است که زنجیره‌های تولید و ارزش آن پیشرفت چشمگیری داشته‌اند.

وی ادامه داد: در سال ۹۹، بیش از ۲۳ هزار و ۶۰۰ تن میگو از مزارع پرورشی استان تولید شدند و برای سال ۱۴۰۰ هم برنامه‌ریزی لازم برای تولید بیش از ۳۰ هزارتن میگو در این مزارع انجام شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری، با بهره‌برداری از بیش از ۱۶ هزار هکتار از مزارع پرورش میگو، بیش از تکلیف ۶۰ هزار تنی برنامه ششم توسعه، میگو تولید شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۴ هزار هکتار مزارع پرورش میگو به متقاضیان واگذار شده که بیش از ۴۰ هزار هکتار از آن در دولت تدبیر و امید بوده است.

رئیس سازمان شیلات ایران ادامه داد: تا پایان این دولت ۲۳ هزار هکتار مزارع پرورش میگوی کشور به بهره‌برداری خواهد رسید که مجموع این سطح، برای تولید حداقل ۱۰۰ هزار تن پاسخگو است که این میزان، تکلیف برنامه‌ریزی شده در افق ۱۴۰۴ است.

وی در رابطه با افتتاح مجتمع پرورش میگوی بامداد شیف تصریح کرد: تاکنون دو فاز پرورش میگو در شهرستان شیف استان بوشهر به بهره‌برداری رسیده است و امروز فاز توسعه‌ای آن به نام بامداد با سرمایه‌گذاری ۲۴۰ میلیارد تومانی بخش‌های دولتی و خصوصی و احداث تمام زیرساخت‌های مزارع توسط سرمایه‌گذاران، در وسعت ناخالص ۹۰۰ هکتار و وسعت خالص ۷۰۰ هکتار و در قالب ۲۸ مزرعه ۲۵ هکتاری برای تولید ۳۵۰۰ تن میگوی پرورشی و کارآفرینی برای ۷۰۰ نفر، به عنوان نماد ۱۵۰ پروژه شیلاتی کشور اماده بهره‌برداری است.

خون‌میرزایی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته میانگین تولید میگو در مزارع برق‌دار کشور بیش از ۶ تن و در مزارع بی بهره از نیروی برق ۳.۵ تن در هکتار بوده است، بنابراین ضمن تشکر از همکاری‌های وزارت نیرو، انتظار می‌رود دستور دهند، برای احداث پست و خطوط انتقال برق به مزارع آبزی‌پروری کشور به منظور پشتیبانی از تولید اقدامات لازم انجام شود.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false