×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
نشست خبری و رونمایی از مدال‌ها و جوایز جهانی تیم اختراعات ایران

نشست خبری و مراسم رونمایی از مدال‌ها و نوآوری‌های جهانی تیم اختراعات ایران در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ پیش از ظهر چهارشنبه دوم تیرماه سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

اکوپرشین: امیر عباس محمدی کوشکی سرپرست تیم اختراعات ایران نوآوری‌های ایران در این نشست گفت: برای اولین بار مختراعان ما توانسته اند در بازار جهانی نوآوری سازمان ملل پذیرش بگیرند و جذب سرمایه کنند.

فرمول موفقیت ژنتیکی توسط دکتر آرین اکبری توانسته است از سازمان‌های معتبر جهانی پذیرش بگیرد.

ضمن اینکه دستگاه اندازه‌گیری فشار خون بدون کاف که توسط خانم زهرا قضایی ارائه شده توانست در این بازار پذیرش بگیرید و پروژه بیمارستان هوشمند و روبات هوشمند پیشگیری درمقابل کرونا هم از سازمان‌های معتبر جهانی سرمایه‌گذاری بشود.

محمدی کوشکی در ادامه اظهار داشت: این نوآوری‌ها در مسابقات جهانی نوآوری ترکیه که زیر نظر وزارت علوم و تحقیقات و سازمان مالکیت فکری ملی و جهانی wipo برگزار شده مدال طلا نقره و برونز کسب کرده اند.

طرح فرمول ژنتیک، در واقع یک رابطه منطقی از تاثیر ژنتیک در صفات مختلف و همچنین تاثیر تلاش است. در واقع طبق این فرمول جدال بین طرفداران جبر و اختیار پایان می‌یابد.

وی ادامه داد: به وسیله این فرمول درک می‌کنید که استعداد ژنتیکی بسته به نوع صفت تاثیر متفاوتی دارد و با تعیین میزان تلاش می‌توانید جایگاه خود را از نظر پیشرفت در آینده بسنجید.

این مخترع تصریح کرد: به عنوان مثال می‌توان به افراد گفت که با این میزان استعدادی که در یک صفت مشخص دارد، اگر این مقدار (مثلا یک مقدار مشخص) تمرین کنید، در ١٠ سال آینده به این مقدار (عددی بین صفر تا ١٠٠ ) از پیشرفت می‌رسید.

به این ترتیب فرد می‌تواند انتخاب کند که وارد رشته مورد نظر شود و پیشرفت خود را در آینده می‌سنجد.

محمدی تصریح کرد: میزان ژنتیکی بودن هر صفت (سهم ژنتیک در تعیین هر صفت) را توارث پذیری می‌گویند که اطلاعات آنها از طریق مطالعات QTL (صفت کمی) و ابزارهایی و تحقیقاتی نظیر WGA ( بازسازی توالی دی ان اِی) بدست می‌آید.

وی توضیح داد: در این فرمول چندین پارامتر از جمله ضریب تلاش COE از حاصل ضرب EU در ER (واحد تلاش EU در نقش محیط ER )، ضریب تغییر COC که جمع بین COE با حاصل ضرب APG در توارث پذیری h۲، درجه موفقیت DOS که حاصل جمع موفقیت فعلی فرد CS در بقیه موارد است، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

سرپرست تیم اختراعات ایران عنوان کرد: در این بخش یک جزء دیگر به نام (RFE) نیز تعیین شد که میزان فاصله هر فرد را تا نهایت پیشرفت در آن موضوع تعیین نشان می‌دهد.

ژن یا تلاش؛ کدامیک عامل موفقیت هستند؟

محمدی تصریح کرد: با استفاده از این روش نوآورانه افراد می‌دانند تلاش و ژن‌های آنها چه تاثیری در هر کدام از زمینه‌های زندگی شان دارد.

یک فرد با استعداد معمولی در خوانندگی می‌داند که در زمینه خوانندگی هرگز وارد نشود، زیرا با نهایت تلاش هم نتیجه ای نمی گیرد، ولی با استعداد معمولی می‌تواند وارد ریاضی شود.

همه این‌ها به توارث پذیری مربوط است.

وی تصریح کرد: در گذشته اختلاف بر سر دو نظریه بود.

برخی می‌گفتند افراد با تلاش به همه چیز می‌رسند و برخی معتقد بودند ژن‌ها عامل اصلی موفقیت شما هستند.

ولی طبق این فرمول حرف هر دو گروه هم درست و هم غلط است.

در واقع وقتی توارث پذیری در صفتی بالا باشد حرف گروه دوم درست و اگر توارث پذیری کم باشد حرف گروه اول درست تر است.

با عدد گذاری در این فرمول نقش هر یک از موارد در پیشرفت آینده خود را خواهید دید.

قابل ذکر است این فرمول برای اولین بار درجهان توسط دکتر ارین اکبری کشف و در سازمان مالکیت فکری جهانی wipo در حال ثبت جهانی از ایران است که هفتاد درصد این ثبت جلو رفته است همچنین دکتر اکبری در حال پیگیری برای معرفی این فرمول به جهان است با این فرمول اتفاقات بسیار خوبی درجهان رخ می‌دهد که باید بیشتر مورد توجه رسانه‌ها و سازمان‌های ملی و جهانی قرار گیرد.

در ادامه این نشست “دکتر سید محمد آرین اکبری” با موضوع اختراع فرمول موفقیت ژنتیکی، “زهرا قضاوی” عضو تیم اختراعات ایران درباره اختراعات خود صحبت‌هایی را مطرح کردند.

شایان ذکر است چالش جهانی نوآوری در سال ۲۰۲۰ در زمینه نوآوری‌های مرتبط با کرونا، ساخت سیستمهای آزمایشگاهی و در حوزه کمک به رشد کسب و کار بین جوانان با کمک سازمان‌های پژوهشی و بانک جهانی از اردیبهشت ماه فراخان داد؛ از ایران برای نخستین بار در چالش جهانی نوآوری دانشگاه ام ای تی، امیرعباس محمدی کوشکی، مبینا قزی، زهرا قضاوی و آریانا نوری راه‌حل‌های نوآورانه‌ای در خصوص کرونا ارائه کردند همچنین در حوزه استعداد جوانان و کمک به کسب و کار طرح دکتر سید محمد آرین اکبری با موضوع فرمول موفقیت ژنتیکی به عنوان طرح برتر پذیرش و بر روی سایت ام ای تی منتشر شد.

مدتی قبل تیم اختراعات ایران برای نخستین بار از ایران در چالش جهانی نوآوری دانشگاه ام ای تی آمریکا پذیرش شد؛ دانشگاه MIT تاکنون ۸۰ بار در رشته‌های مختلف جایزه نوبل و ۴۷ مدال ملی آمریکا را کسب کرده است.

نشست خبری و رونمایی از مدال‌ها و جوایز جهانی تیم اختراعات ایران+اکوپرشین

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false