×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
ذخایر معدنی گیلان به طور مستمر پایش شود

ذخایر معدنی گیلان به طور مستمر پایش شودنماینده عالی دولت در گیلان بر لزوم پایش سیستماتیک و مستمر ذخائر معدنی استان و همچنین استفاده از ظرفیت اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی برای امکان سنجی احیاء معادن متروکه غیرفلزی تأکید کرد.

به گزارش اکوپرشین به نقل از معدن‌نیوز: ارسلان زارع در جلسه شورای معادن استان با حضور نمایندگان رشت و رودبار در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت رعایت اصول فنی در معادن و بهره‌برداری بهینه از آنها تأکید و بیان کرد: مطابق با قانون؛ سازمان نظام مهندسی معدن، بر فرآیند بهره‌برداری از معان نظارت دارد ولی لازمست روند فنی برداشت مواد معدنی، به طور دقیق رعایت شود.

وی انجام صحیح وظایف نظارتی سازمان نظام مهندسی معدن را زمینه ساز به حداقل رسیدن مخاطرات در فعالیت‌های معدنی دانست و تأکید کرد که سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان، در مسیر صدور مجوزهای جدید برداشت از معادن، با حساسیت و دقت بیشتری اقدام کند.

زارع ادامه داد: برای امکان سنجی دارا بودن قابلیت بهره‌برداری از معادن، کمیته‌ای با حضور سازمان هایی ازجمله صمت، منابع طبیعی، زمین شناسی، حفاظت محیط زیست، خانه معدن، فرمانداری و ارگان‌های نظارتی همچون بازرسی تشکیل و در جلسه آتی این شورا، گزارش جامعی ارائه دهند.

نماینده عالی دولت در گیلان همچنین بر استفاده  از ظرفیت اداره کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی استان برای امکان سنجی احیاء معادن متروکه غیرفلزی و نیز اخذ نظر کارشناسی این نهاد در خصوص ایمن سازی دکل‌های برق تاکید کرد.

توجه به اصل پیشگیری در بهره‌برداری‌های غیراصولی از معادن، تهیه بانک اطلاعاتی جامع و انجام مطالعات پژوهشی از دیگر مواردی بود که استاندار گیلان در این جلسه بر آنها تأکید کرد.

گیلان دارای ۴۰ معدن فعال است که مهمترین آنها  معدن زغال سنگ سنگرود، معادن سنگ آهک، معدن مارن، معدن صدف دریایی آستارا و تالش، معدن خاک نسوز سنگرود، معدن میکای املش، مصالح ساختمانی و سایر مواد معدنی از قبیل سیلیس، سنگ نما، ‌ماسه ریخته‌گری، سنگ لاشه است.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false