×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
false
true
کنجاله سویای تولیدی در داخل کشور کیفیت مناسبی ندارد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه کنجاله سویای تولیدی کارخانجات روغن‌کشی داخل کشور کیفیت مناسبی ندارند، گفت: لازم است حداقل ۵۰ درصد نیاز به کنجاله سویا از طریق واردات محصولات باکیفیت تامین شود.

به گزارش اکوپرشین به نقل از ایلنا، علی ابراهیمی عنوان کرد: از اساسی ترین مشکلات پرورش ‌دهندگان مرغ گوشتی، تامین به موقع کنجاله سویا جهت خوراک واحدها است؛ چرا که کنجاله سویا از اصلی‌ترین منابع تامین کننده پروتئین جیره غذایی است و در وزن گیری مرغ گوشتی بسیار تاثیرگذار است.

وی از پشت سرگذاشتن مشکلات جدی در تامین سویا خبر داد و تصریح کرد: با اقدامات اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران و مجوز ستاد تنظیم بازار، واردکنندگان سویا، ترغیب به وارد کردن کنجاله سویا و فعالیت مجدد در این زمینه شده‌اند و امیدواریم که مرغداران بتوانند ماه‌های پایانی سال را با شرایط بهتری سپری کنند.

ابراهیمی به کیفیت کنجاله‌های تولید داخل کشور نیز اشاره کرد و افزود: کنجاله‌های تولید شده در کارخانه‌های روغن کشی داخل، درصد رطوبت بالا و میزان پروتئین کمتری دارند؛ این در حالی است که کنجاله‌های وارداتی از نظر درصد پروتئین و کیفیت، سطح بالاتری دارند و این مسئله طلب می‌کند که حداقل ۵۰ درصد نیاز کنجاله سویا به صورت وارداتی تامین شود و اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی نیز این موضوع را دنبال می‌کند.

true
false
false
false

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false